Merhaba kk nin guzel kadınları

Şimdi konuma gelicek olursak once şoyle ozletleyim kv kp le bı sorunum yoktur yani iyi insanlar bizi duşunurler huzur bozmak gibi bı niyetleri olmaz bı ihtiyacımız olsun hemen alırlar cocuğumu bırakacak olsam annemden once kv gelir aklıma onu ararım bir saatlik yoldan gelir cok guzel bakar. (Annemin biraz başı kalabalık her istediğinde gelemiyo)Kp merhametli bı insandır ne biliyim yani genel olarak ozetledim sıkmayım sizi. Asıl problem surda baslyor beni tek yoran şeyleri biraz yetistikleri ortamdan dolayı konuşma tarzlarının davranışlarının argo olması. Cocuğun yanında kendilerine normal gelen kelimeleri falan kullanmamaları icin surekli uyaririm eşimde uyarır bana destek verir.
Neyse cok uzattım son olaylar icin sizden yorum istiyorum benim ufak bebeğim doğduktan sonra bı yoğun bakım gecmişimiz oldu yoğun bakımdan taburcu olurken doktor evde kendinizden başka kimse olmasın misafir kabul etme kalabalık ortam olmasın dedi onlarda bizdrlerdi eşim hemen bunu soylemiş onlarda o gun normal bı şekilde gittiler bebeğim şuan iki bucuk aylık kv geliyor ama kp evime adım atmadı hala onu bırakıp aşağıdan geri donuyor ben anlam veremiyorum benim icin sorun değil gel diye yalvarmam ama oğlum hep bekliyor hepde gelmeyince uzuluyor sizce benlik bı durum varmı gelmeyisinde yoksa kuruntumu yapıyorum aman banane deyip hic takmamammi lazım???