Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum evet bende ailemden hic birşeyi gizlemek istemezdim ama yasaklar cok olunca kendi doğrularımla benimde hayatıma bir yon vermem gerekiyor yaşım oldu 26 bir sevgilimin olması namussuzluk, şerefsizlik yapıyorum anlamına mı geliyor evlenmek istiyorum olmaz, okumak istiyorum olmaz peki yarın bir gun annem ve babam onlar bu dunyadan goctuklerinde ben neye tutunup kalkıcam bunlara olmaz demelerinin nedeni bnm engelli olmam ama Bn herşeyimi yavaş yavaşta olsa kendim yapabiliyorum 3 senelik goruştuğum biri var başta duydular kıyamet koptu benim icin ondan sonra hep saklı goruştuk bilmiyorlar bugun telefon faturasından konu acıldı bnmde dedim odemem gerekiyor son odeme tarihi yaklaşıyor tabi bunu duyan annem başladı işte sana ne gerek var ki faturalı hatta kapat onu ama faturalı olunca istediğin kişiyle hemen istediğin yerden konuşursun o konuştuğun adamlar demesi ne alakaysa oldurucekler seni falan sen şerefsizsin konuşma milletle ya anne dedim ne diyon sen niye boyle konuşuyorsun durduk yerde ne adamlarla konuşması bu zamana kadar hayatıma 2 insan girdi sadece 3 senedir goruştuğum biri var cok sakin kendi halinde bana zararı kesinlikle olmaz tabi annem bana şerefsiz deyince bende şarteller attı ne demek bu şimdi dedim ne yapmışım Bn oyle konuşuyorsun bunda birşey yok diyor bak anne beni sinirlendirme diyorum sen sinirlensen ne olur diyor normal bir şey mi şerefsiz dedim evet normal diyor dalga gecerek iyi o zaman normalse hepimiz, sende şerefsizsin dedim o sinirle dememem gerekiyordu evet ama anne sus otur dedikce ustume geliyor ağır konuşuyor o zaman benimde sinirden ağzımdan cıkıcak soz belli olmuyor sakin kalamıyorum bu sefer benim soylediğim ona zor geliyor annemde konuştukca insanı kanatan bir dil var cok kırıcı o mu beni anlamıyor yoksa ben mi anlamıyorum ama bu tartışmalar benim yaşam enerjimi alıp goturuyor hic birşey yapasım yok