Cocukluğum kardesime, ve kendime bakarak gecti.+ ev işleri kendi beslenmemiz,

Odevlerimiz, ateslenmelerimiz bile.. annem calisiyordu (asıl amac evden uzaklasmak)
Cok cuzi bir rakama bugunun 15 lirasi gibi gunluğu. Hala soyler ben evden kacmak sosyallesmek icin calışıyordum diye. Zaten evde dursada cocuklar okuldan donunce kek cay yapıp bekleyecek anac bi anne değildi. Nitekim 1 gun haftalık izininde bile kardeşimi dovmeye kalkardı(6gun ben bakiyordum) doverdi.. benide..
Kemerle,odunla,demirle kardeşim her gun annemin hangi gun izinli oldugunu sorardı uzulurdum annemi istiyor diye farkettim ki cocuk kalmasın istiyormuş evde.

Aksam kapıdan girerken bana ne pişirdin diye sorardi? Ders calıştin mı bugun okulda ne yaptınız diye sormazdi ama. Bana guvenip misafir cagirirdi.
3 tane yazılımın olduğu gunun aksaminda misafir agarlardik odamız yoktu oturma odasinda ki cekyattan misafirler kalkip gidince uyurduk anca. Orasiydi yatagimiz ne ders calışacak ortam ne de oda vardı.
Tum bunlara rağmen uni.kazandim okudum, kardesimde kac kere sınıfta kaldı yazlari calistirdim ona da uni.bitirttim zorla.
Tamamen ailesine!(cekirdek degil) kardeslerine annebaba akraba komşu delisi bir kadındi.

Her islerine kosar kazık yer doymazdi ama kendisi hasta olur ameliyat olur yoklar duğun olur yoklar cenaze olur.yoklar.yinede vazgecmez onlardan. anne tasincam.gel yok badana yapicam yardim yok.

Neyse evlendim farkli sehire.
Ailem hic bir sey yapmadi maddi manevi.(okutmuslar)
annem uzağa evlendim diye hep soylendi gelmedi yanima bilet parasi gidiyormuş masraf
(durumlari kotu degil) yılda bir kez ben gidersem gorduler beni.

Cocuğum oldu geldi ilgilendi ama, rezil oldum ☹yemek yerken sofrada gaz cikarmalaresimin yaninda..
gulerken kendini kaybetmeler tum gun telefonla konuşmalar..
bağırış cağırış lohusa halimle +tansiyonum cikmisti gebelikte ve lohusaliktada devam etti benimle kavgalar eşim cocuga ben baksam bu kadar yorulmazdim dedi.

Hep kıyas falancanin cocugu gelince dolabı dolduruyormus ben?misal bi yere gideriz bi elbise giyerim halam yanimizda bu elbiseyi halan giyse daha cok yakışırdı der.milletin yanında kardesime 50 yaşında ki adamdan daha yaşlı gorunuyorsun der.densiz

Kardeşimi evlendirdi yanima gelmeye paraya acıyan kadın altınlar cifte salonlar, eşyalar, evler her seyi yaptı.ses cikarmadim.

(18inde kardesime araba+ehliyet alinmisti) onun borcunu oderkende yanıma gelemediğini sıkıştıklarını ben oraya gittigimde de 5 lira verip gezemezdik.araba taksidi oduyorlar fakat kardesim.o arabayla sevgilileriyle fink atiyormus

10 yıldır uzaktayım evlilik dahil 1 tl harcatmis, istemis degilim.buna ragmen duyduğum.tek sey para yok para yok.

Bir gun sormaz kızım gecinebiliyor musunuz, var mi bi derdin? para yok Boyle soyler 4.evi alır, araba alır, ankastre alır.yazin gittim cocugumla,,eşimle boşanacaktık neredeyse hic umurunda bile değil, sormadi dahi.
Kardesleri, o bu şu anlatiyor onlar daha onemli cunku!
Sinirlendim biktim kavga ettim arkamda durmuyorsun,derdimi sormuyorsun dedim bana yapmadiklarini maddi manevi berbat bir anne oldugunu soyledim.
agladi krize girdi,babami kiskirtip ustume saldi..
sonra koluma vurdu babam itti beni morardi kolum.

Millet kocasından kacar ailesine sığınır ben ailemden kactım resmen.(kocamdan bir fiske yemedim simdiye kadar) hemen ogun dondum.

Şimdiii bunu tum sulaleye sadece ben para istiyormusum, beklenti icindeymisim gibi anlatmış.
Insanlar beni ariyor neden annenden babandan para istiyorsun uzuyorsun ayıp diye cıldırcagim.(ayrıca ozel hayatimizi eşimi herseyi herkese anlatiyor)bu kadar kendi halimde yasayip savaşıp.kimseye yuk olmayip bu şekilde yaftalanmak insanlara.lanse edilmek sinirlerimi bozuyor..

Ben boyle bir anneyle napacagim bencil gaddar narsist yarın obur gun başıma bir iş gelse hastalik,boşanma vs.bunlar mi bana sahip cıkacak, annen baban boyleyse kim nasıl olmaz?
Cok yalnız hissediyorum cok.. kahroluyorum, benim ki gibi anneyle hayata 5-0 yenik başlıyorsun ...