Konuyu biliyorsunuz oncelikle ilk mesajım ifşa edenler, yonetimi ya da beni sadece hayal guclerine dayanarak suclayanlara olacak, lutfen benim, ailem ve hatta cocuklarım hakkında bildiklerinizi unutun ve rica ediyorum mesaj yazıp, konumu takip etmeyin.İfşa edenler icin yasal hakkımı kullanacağım ve bunu yapmak acacağım boşanma davası kadar kolay olacak benim icin.

Bu konu bana guc veren, dua eden beni duaları ile gercekten guclu bir kadın olmama vesile olanlara...

Ben hayatımda ilk defa bir AKREP oldum. Hani burcları severiz ya, en azından ben ozelliklerini okumaktan keyif alırdım. Soğukkanlı, intikamcı ve sabırlı derler akrep burcları icin.

İşte 4, 5 gundur sanıyorum ki BI BENİM!

Nefessiz kaldım ama sahtekarca yuzume gulen eşime guldum ben, cinsel organı heryer de elinde Fotoraflar paylaşan bu adamla 3 gece daha aynı yatakta yatmayı ve hicbirşey hissettirmemeyi başardım ben...

Nasıl oldu, once Allah, sonra sizlerden sabret diyenler ve tabiki devri olma diyen ailem sayesinde...

Dun gece hayatımın en soğukkanlı ayrılık konulmasını, eşimin ağbisi ve yengesinin yanında yaptım eşime.

Ona donup dedim ki, Sana cokk teşekkur ederim. Bana hayatımı bahşettin! 3 sene aldatılmışsım ama ben henuz 28 yaşımdayım. Onumde koca bir hayt var
Ya 35,40 yaşında anlasaydım.? Bana yeniden yaşama fırsatı verdiğin icin teşekkur ederim. Umarım o yattığın o.... Birinden hastalık kapmışsımdır da, aeist ten olursun ' dedim.

Ve merak eden Allah razı olsun dua kardeşi olan, bana beni tanımadan dua eden kardeşlerim, olay şoyle gelişti...