merhaba kızlar ,

Kimseye anlatamadıgımdan yine sizin başınızı şişirmeye geldim. .
nişanlımla kısmetse nisan2020'de nikah masasına oturacagz.. Gelinlik ve beyaz esya bakalım dedi ben daha erken fln dedim ..Bakalım elemiş oluruz ocakta da karar verirsin fln dedi. Ses etmedim.. Halbuki bunu daha once konusmustuk. Aralık sonuna doğru bakarız kilo alırım zayıflarım ustume yakısması sonradan farklı durur taam demişti.
beyaz esya konusunda en basında siemens alırız demiştim tamamdı snra pahalı dedi samsunga donduk modeller fln karar kılınmıştı . sonra etrafından birileri siemens ii bosch ii diyince siemens bakalım dedi işime geldi yalan yok ..
ama bu durumdan da rahatsız oldum.. cevresi ne derse o tarafa gidiyor herkes fikrini soler eyw da sen bu kadar hemen yonlenmesi garibime gitti. gelinlik icin tanıdık var aradın mı diyorum kızkardesıme soyledim aradı dedi .. sen neden aramadın o tanıdıgı sende tanıyorsun samimisin .. ondan ona uzatmaya ne gerek var ? kendi işini kendin hallet hee tanımasan adamı tamam diyeceğim. eminonunde kumaşcı gittik beraerde gorduk. niye dallanıp budaklanıyor.. hee kızkardesnn baska tanıdıgı vardır eyw.
bazen başkalaının fikrini kendi fikri gibi bana soyluyor gibime geliyor yada ben kuruntu yapıyorum. 39 yasında adam sonucta. .
yada ne bileyim gelsin bana soylesin derdi ne ise. Gidip ona soramadım yada onunla konusamadım bu durumu sizce ne yapmalıyım?