NOT2: Yazdığım mesaja baktım tekrar bir okudum. Eksik ve yazdığımı duşunduğum şeyleri yazmadığımı gordum o yuzden beni bazı arkadaşların anlamamasını anlıyorum.
Eşimle konuştuk haklı olduğumu ve bir daha boyle birseyin olmayacağını ayni şeyi bende yaşaydim oda benim vereceğim tepkiyi vereceğini soyledi. Cok şukur sorun yok ❤
NOT1: Arkadaşlar yani ozellikle yoğun ve stresli geceli gunduzlu işlerde calışan arkadaşlar bir gaza gelmiş yazıyor da yazıyor. Atılan mesaj oyle istenilen acil bilgisi beklenilen bir durum değil. Oyle bir durum olsa bende sorun etmezdim ben rahatlığa kızıyorum yani bende calışıyorum şimdi is ile ilgili aklıma gelen ya da gun icinde halletmeye calıştığım bir durumu gece 1 de watsaptan mesaj atarak versem normal mi? Bu bahsettiğim mesaj Sabahta atılabilir. Gecenin o saatinde talep edilmediği ve acil olmayan bir mesajı atmanın alemi ne. Ve en cok beni en rahatsız edeni ise bu olaydan 3 - 4 hafta once gece saat 2 de haftasonu icin 5 dakika goruşme istiyor ofiste. Yani şimdi bu normal mi? Sizin hayalinizi kurduğunuz gibi ya da yaşadığıniz gibi aciliyeti olan bir durum değil. Kendinizden yola cıkarak cevap atmayın
Merhaba hanımlar.. Eşime calıştığı yerdeki bir kadın(evli) gece bir kere mesaj atmışti. Saat 2 civarıydı. İş ile ilgili goruşmesi gerektiği ile alakalı. Dun gece tekrar kadının birkac gun once is ile ilgili mesaj attığını gordum watsaptan. Saat gece 12 30 civarı. 4-5 mesaj arka arkaya gelmiş yapmaya calıştığı bir iş icin bilgilemdirme gibi. Eşimde cevap atmış sonra kadında bişeyler yazmış. O kadar kızgınım ki kavga ettik. Eşim amiri. Ama kadın eşimden de 4 5 yaş buyuk. Yani gece mesaj atmak ve aynı iş yerinde calışıyorlar cok rahatsız oldum midem bulandı. Sabah yazabilecegi şeyleri neden gece soylemek işteki insan. Yazismalar hep iş ile ilgili. Ama gece evli bir kadın hemde evli bir amirine mesaj atma cesaretini nasıl bulabiliyor. Sizce bu kadının başka bir amacı olabilir mi?