Hanımlar merhaba. Sıkıntım sitemizde ki bir cocukla ve annesiyle nasıl başedeceğimi bilmemem. Kız 27 aylık, evde iki tane abisi var. Aşırı hırcın ve zarar veren bir cocuk. Annesi de ağzını acıp tek laf etmiyor cocuğa.
Dun 19 aylık kızım salıncağı elledi diye gelip cığlıklar atıp itti kızımı. Anneside duruyor oyle yunan heykeli gibi. Hayır, kesinlikle boyle olmaz, boyle birşey yapamazsın deyip kızdım, kızımı alıp kucağıma gittim. Annesi geldi yanıma. Sen kucucuk cocuğa tepki koyuyorsun, o seninkinden biraz buyuk sadece dedi. Bende biraz buyuk diye kızıma zarar vermesine izin mi vereyim dedim. Sen kendi cocuğuna da kızıyor musun dedi. Tabi ki kızıyorum yanlış bir şey yaptığında dedim. Kendi asla birşey demediği icin tuhafına gitti tabi. Sonra diyorki ee tabi senin ilk, baya da gec olmuş, anlıyorum hassasiyetini. Sen bana yaşlısın diye laf mı cakıyorsun arada dedim yok canım falan diye cevirmeye calıştı. Kendi 20de doğurmuş, ben 30 da anne olmuşum diye laf sokuyor kendince

Anne modeli bu. Cocuk daha once kızımla benim telefonumu izlerken telefonu fırlatmış cocuk. Kızımın elinden biskuvi alıp yere atıp ustunde zıplamıştı. Başka bir cocuğu itip duşurdu. Annesi asla birşey demiyor. Kendi oyuncaklarını vermiyor, başkasının oyuncaklarını alıp eve goturuyor. Sonra annesi getiriyormuş ama o sırada diğer cocuğun ağlamalarını umursayan yok.
Biz surekli parktayız ve bunla muhatapız. Kızımda gidiyor yanına. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum gercekten. Kızımın bu cocuk yuzunden ağlamasını istemiyorum artık. Kızım hep ağlayıp donup bana bakıyor, acaba mudahale edecek mi diye kadına bakıyorum ama hic, umurunda değil. Ben nasıl başedeceğim bununla?