Selam arkadaşlar,

Bir derdimle daha sizlerleyim. Yaklaşık bir bucuk ay once sokaktan bulduğum bi yavruyu -adı Şukru- evlat edindim. İlk aldığımda inanılmaz pire doluydu, veterinere gittik ic-dış parazit aşısını olurken pire damlası da yaptırdım, hayvancağız baya temizlendi hatta hic pire yoktu ustunde. Yalnız bizim ev bahceli ve bahcede sabit 2 yavru kedi ile arada gelen 4 yavru kedi ve 2 de anne kedi var. Onlar aşısız ve damlasız bu arada.

Anneler bizim bahcede doğurmuşlar biz de atamayacağımızdan bakıyoruz, mama vs veriyorum.

Her neyse bizim Şukru'nun buyuklerle işi olmaz da o iki yavruyla cok takılıyor. Boğuşuyorlar oynuyolar vs ve tabii ki Şukru ne kadar pire varsa topluyor

Şimdi ben napayım? Şukru'yu hic aşağı indirmesem yazık hayvan evde sıkılıyor ki ben işe başlayınca daha da sıkılır tek başına, oburlerini aşılatayım desem her ne kadar beslesek de yabaniler ele gelmiyorlar ki veterinere nasıl gotureyim?

Eminim aranızda bu duruma benzer şeyler yaşayanlar vardır, Şukru'yu boyle pireli gordukce cok uzuluyorum dahası başka hastalıklar da bulaşabilir dışarıdaki kedilerden benimkine :/ Ne yapmalıyım?