Merhaba hemcinslerim :* Sizlere birşeyler danışmak istiyorum. Bilgisi, deneyimi olan burayı yeşillendirirse cok cok sevinirim. Aslında konu şu; Sanırım ben aşık oldum

Şimdi şoyle uc yıldır gorev yaptığım okula biri geldi aynı zamanda zumreyiz biz bununla, benden 2 yaş kucuk (Ama aşırıı olgun biri), akrep burcu(Ben de balık), entelektuel, beyfendi... Allahım sana geliyorum

Surekli birlikte takılıyoruz, oturuyoruz, okuldan cıkarken bile hep beni bekler, biryere gitsem gozu uzerimde, şoyle dalıp gitsem bakışını yakalarım, kendine bir cikolata alsa bana da alır (Hoş sana aldım diyemez utancından ortaya bırakır orta dediğimde uc kişiyiz işte

) fılan oyle garip şeyleri var işte. Ama gel gelelim şoyle bir sorun var; Gecen bana kafam cok karışık dedi başladı anlatmaya. Universitede bir kızla 3,5 yıllık bir ilişkisi olmuş karı-koca hayatı yaşamışlar :/ Neyse sonra okul bitince bizim ki uzaktan ilişki yurutemiyorum diyip ayrılmış, 4 ay ayrı kalmışlar ve kız tekrar mesaj atmış surekli irtibat halindeler kız surekli arıyor mesaj atıyor. Ben de kendimi kotu hissediyorum haliyle, bizim ki sadece 3,5 yıllık bir ilişkiyi bir anda koparıp atamadığım icin yazıyorum diyor ozlemiyorum, birşey hissetmiyorum, evlenmek istemiyorum onunla filan diyor. Kızın olumsuz yonlerinden bahsetti filan

Bir arkadaş gibi sadece dinledim, yorum yapmadım. Ama bir yandan da bana davranışları boyle kıskandırmaya calışıyor beni filan... Ama halen de o kızla mesajlaşmaya devam. Kız şuan kayseri de biz İstanbul bu arada... Benim duygularımdan haberi yok hatta kucuk olduğu icin dalga geciyorum filan guluyoruz. Ama icten ice de kafam corba,
sizce ne yapayım?