Hanımlar gece gece uyku tutmadı, eşim dana gibi uyuyor maşallah. Şişem bi şey danışmak istiyorum. Ben de mi bi sorun var yoksa gercekten gorumcem kıskanc mı, ozet gecicem. Evleneli 1,5 sene oldu. İki gorumcem var biriyle cok iyi anlaşırız diğeriyle eh işte. Uzakta olanla iyi yanımda olanla pek anlaşamıyoruz. Aynı sokaktayız o kaynanamın akt katında oturuyor. Yani ben zamanında yakın davranmaya calıştım ama yanımdaki gorumceme aynısını goremeyince vazgectim. O Pazar ’a cıkmayınca sorardım arayıp bişey lazım mı sana diye filan ama o hic bi zaman aramazdı vs, bu kucuk bi ornek. Ve surekli laf sokar, zamanında bi hastalık gecirmiş evde cok şımartılmış şimdi evli kocaman kadın ama hala şımartılıyor ve benim eşim dahil sozunu dinletiyor. Neyse asıl konu şu; birincisi bunun bi cocuğu vardı zaten ama ikinciyi hic istemiyordu. Ben ne zaman korunmayı bıraktım o zaman o da ben de cocuk istiyorum dedi. O sıralarda kp surekli bize torun istiyorum filan diyordu bende şakasına “baba ben boşuna cocuk doğurmam altın emzik isterim” gibi bi şaka yaptım, o da yeter ki bi torunum olsun alırım ben dedi. Gorumcem hemen atladı “bizim cocuğa kunye aldın ona emzik filan alamazsın!” Diye. Bende guldum gectim şaka yaptım zaten dedim. 3 ay sonra hamile kaldı. Ben kalamadım tabii. Ama surekli laf soktu bişey yerken sofrada “nanim kac tabak yedi? Benim iki katını yemem lazım hamileyim iki canlıyım” gibi laflar soyledi. Cok zoruma gitti zaten olmuyor diye uzuluyordum. Eşime soyledim abla soyleme boyle şeyler zaten uzuluyoruz desin diye. Yine devam etti. Neyse bu 9 ay boyunca boyle devam etti. Kp in durumu bayağı iyidir. Gorumceyle kocası(cok hayırsızdır) kayınpederimin ismini koymaya karar verdiler. Tabii herkes (biz de) kp ’in durumu iyi diye izin verdiğini duşunduk eşinin. Cunku oyle bi adamdır herkes tanıyor. Kp torun delisidir. Ben de zorlu bi tup bebek surecinden sonra hamile kaldım cok şukur.
Bugun de eşimin halası gorumce vs oturuyoruz. Eşim de tel de diğer halasıyla konuşuyor, eşim gulerek dedi ki babamın bize altın emzik sozu vardı alır artık filan ben de gulerek aaa evet baba unutma sozunu dedim . Halası dedi ki “abim dun (biz orada değildik kendileri konuşmuşlar) dedi ki benim adımı kim taşıyorsa ona altına emzik alırım” birincisi bunu ben şakasına soyledim biz yokken gundem olması garibime gitti. Sonra da devam etti halası dedi ki “ eee biz de kac tane halayız abimizin ismini koyarlarsa nanimlere biz alırız emziği” eşimde ordan yok ben kendi ismini Koycam diye bi şaka yaptı arkasından devam ettiler isim tartışmasına ben de dayanamadım “belki ben kendi ismimi ya da babamın ismini Koyucam” diyip mutfağa gectim. Daha pirinc tanesi kadar cocuk icin isim tartışmaları garibime ve sinirime gitti. Eşim de surat yaptı ben babamın ismini koycam demedim ama sen bana onun icin surat astın diye. Ve ablamın her dediğini her yaptığını sorun haline getiriyorsun diyor. Beni zamanında cok kırdığı ve cok patavatsız olduğu icin evet gıcıklığım ekstra. Ama elimden geldiği kadar Ablam yerine koymaya calışıyorum. Tabii ondan aynısını gormuyorum. Sizce ben mi kotu duşunup onyargılıyım gorumceye yoksa haklı mıyım? Şimdiden teşekkurler.