Merhabalar ,
Direk konuya giricem;
Oncelikle Şu andaki Yaşlarımız ben 28 o 32. Ona Ali diyelim.
bundan yaklaşık 4 yıl once anneminde arada sırada goruştuğu uzaktan bir akraba aslında suyunun suyu yani beni gorup beğeniyor ve oğluyla tanışmam icin Annemin yengesi aracılığyla haber ulaştırıyor bana ve anneme.
oğluna da durumu anlatıyor sosyal medyadan beni gosteriyor. Ali de beni ekliyor konuşma başlıyor vs buluşuyoruz. Buluşma sonrasında Ali benden hoşlandıgını goruşmeye devam etmek istediğini ama henuz ciddi bi ilişki duşunmediğini vs soyleyince niyeyse ben bi tribe giriyorum

alinin annesi , aracı yenge filan duyunca cok uzuluyorlar ama konu bu şekilde kapanıyor. Neyse Yıllar sonra da ben evlendim fakat zor bir surecten gectim ve kısa sure icinde (1 yıl olmadan) boşandım.
şu anda boşanalı 1.5 yılı gecti. Ve gecen ay yeni bir instagram acmamla ortak arkadaş durumlarından Ali beni goruyor ve ekliyor. arkadaşca sohbet ediyoruz. Ve buluşup dertleşelim diyoruz falan buluşunca oda bende yaşadıklarımızı anlatıyoruz.
Alinin de 2.5 - 3 yıl once bir cocuğu olmuş.cocuk annesiyle yurtdışında yaşıyor.
Biz goruştuk ama ikimizde ailelere soylemedik. Cunku ilk seferinde cok duyulmuştu babalarımza kadar gitmişti. Neyse annemle Alinin annesi de gecen hafta tekrar bir araya geliyorlar ve alinin annesi anneme yeniden bu konuyu acıyor.
İkisi de zor şeyler yaşadı belki birbirleryle mutlu olurlar.
O zaman nasip olmadı belki şimdi olur tekrardan bir goruşseler Ali de eskiye gore baya duruldu olgunlaştı vs ben oğluma da soyledim konuştuk filan diye (ama ali annesine biz zaten konuşuyoruz demiy tabi) .
Annemde cocuk konusundan dolayı sadece tereddutu olduğunu soyluyor. Cunku ilk seferınde annemde istemişti bu ı işin olmasını. aynı gunde beni bu aracı yenge arıyor Aynı konuşmayı yapıyor. Tabi ben şok

. Bende istiyorum aslında goruşmek ama benmde kafamı tek kurcalayan cocuk konusu.
ne yapsam bilemiyorum sizce yıllar sonra yollarımızın yeniden kesişmesi ust uste bu konunun gecmesi ve tesadufler olması filan hoş değil mi ? Bu işin oluru var mıdır ki

biraz uzun olmuş ama ☺