Merhaba arkadaşlar.Dun erkek arkadaşımdan ayrıldım .Beni cok kısıtlıyor soğudum artık.Ciddi bir ilişkimiz vardı ikimiz de birbirimizi cok seviyorduk hatta o benden fazla seviyordu benim tam aksine daha ilgili en son soylenecek şeyleri en başta soyluyordu ama uzaktaydık birbirmize evlilik icin 3 yılımız daha vardı iş gereği o yanıma gelemiyordu bende onun yanına gidemiyordum ona rağmen yaz soz yapalım adını koyalım bende uzun surec biraz bekleyelim diyordum . surekli arıyor mesaj atıyordu ev arkadaşım rahatsızlığını dile getirdi bende kendisine ben musait oldukca ararım dedim bunun uzerine beni hic aramadı ben ararsam anca benim yapım gereği ilgisizim biraz aklıma gelmiyor o tam aksine ilgili uzerime duşuyor benim de onun gibi olmamı istiyor en azından caba gosterme mi istiyordu .uğraşıyordum ama bazen gercekten unutuyordum kafam cok dolu oluyordu yeni bir şehir ,ortam alışamamam beni cok zorluyor bazen gercekten aklıma gelmiyordu net konuşuyordum daha sonra pişman oluyordum cunku aşkım kelimesini sevmem demiştim birinde demedi bana hic daha sonra duymak guzel olurdu aslında desen ya dedim bir daha baştan kestirip atma sevmem diye benim icimden gelmiyor demek dedi bana gittiğim bir yer olursa benden izin alarak git dedi tamam dedim bir kere istemedi gitmemi bende gitmedim ama kendimi de kısıtlanmış hissettim o bana soruyordu gitmek istediğinde veya biryere gidip geldiğimde bana cektiriyordu bazen mesajlarıyla anlıyordum hoşuma gitmiyordu bu durum ben farkında olmadan mesajlara canım cicim yazmıyordum o da bana yazmıyordu artık inatlaşmaya başladı ileride bir yerlere gitmem gezmem karışık ortamlarda olmam onu rahatsız eder bunu da soyledim gonlumun olmadığı yere gitmezsin olur biter bir ilişki yurutuyorsak bazen fedakarlık gerekir dedi bende tamam dedim her gun kavga etmeye başladık huzurlu bir uyku uyuyamaz hale geldim sebebi ben tabi ilgisizliğim o oyle soyluyordu benim gibi davranmaya başladı ilgisizliğin ne olduğunu anladım gercekten ama soğumaya başladım artık onun beni cok sevdiğini biliyorum bende onu cok seviyorum hala ama ayrılma kararı aldım beni kısıtlıyor ben ozgurum bir yerden geldiğim zaman bana mesajla cektirmesini istemiyorum neysem oyle kabul etsin istedim ama o da beni değiştirmeye en azından yavaş yavaş değişmemi istedi ve ayrıldım huzurlu uyumak istiyorum artık