Kızlar herkese gunaydınlar huzurlu mutlu bir gun dilerim
Dert konusuna gelince oyle bir derdim var ki o bicim
30 yaşındayım ve 19 yaşından bu gunlere kadar hep karşıma evli yada sozlu nişanlı kimseler cıktı
Hepiniz beni taşa topa dizmeden oncelikle konuya acıklama getireyim hicbiriyle kucuk bir birlikteliğim dahi olmadi
Merak edenler olursa cok guzel biri değilim hatta kilo problemi yaşadığım gunlerde aynanın onunden dahi gecesim gelmez. Isveli edalı biri değilim istesem dahi olamam yani bi erkeğin ilgisine cekecek herhangi bir meziyete sahip gormuyorum kendimi
Cokta derin detaylı anlatıp aklinizi bulandirip yormak istemiyorum ama hep eski iş yerinde cevremde cıkan insanlarin ilgisi alakası imali cumleleri sonrasında evli yada nişanlı olduklarını oğrenmem vs sonrası hayal kırıklığı zaten boyle boyle kendi kabuğuna cekildim erkeklere karşı guven olayim bitti zaten ne evlilik nede herhangi birşey duşunmez oldum kimseyle.
Gecen biriyle tanıştım cok az bi konuşma oldu sonrasında mesaj atmış kendisi cok az muhabbetten sonra evli olup olmadığını sordum 3 yıllık bi evlilikten sonra ayrıldığını soyledi zaten birşey duşunduğumden degil evli bi insanla samimi bir goruşmem olmasın istediğimden sormuştum.
Akşam attigim mesajlar iletilmiyor icine bi kuşku doğdu ısrarla sordum ısrarla evli olmadığını soyledi hem olsam ne olacak bi arkadaşlık icin nasıl ni sorun olur dedi.
Benim evli erkek arkadaşlarım var fakat eşlerini tanirim eşleri beni tanır olması gerektiği gibi olur dedim.
Sonra ısrar edince evet evliyim dedi biz konuşurken konuşma arasında evlilik dusunmuyorum dedigim kalmış aklinda beyefendinin bende dayanamadım sizin bi kadının evlilik dusunmediginden anladiginiz nedir herkesle duşer kalkarim olarak mi anlıyorsunuz dedim.Cunku benzer bir duşunce bir başlarınınsa aklına gelmişti boyle birşey soylemişti birde ısrar ediyor geri zekalı neyse konuşma bitti numarasını falan sildim onada silmesini soyledim
Ama sabahtan beri aklıma geldikce ağlıyorum
Hic mi insanin karşısına duzgun biri cıkmaz yada belli bi yaştan sonra herkes benim icin bunu mu duşunecek.
Yani ben evlenmediysem evlenmiyorsam insanlarin yedekte tutabileceği biri olarak mi goruneceğim.