Merhaba kizlar. Yeni uyeyim ama forumu uzun zamandir okuyup derdime care bulmaya calisirken en sonunda yazmaya karar verdim yaklasik 2 yıl once cok sevdiğim bi arkadaşım vasıtasıyla eşimle tanıştık ve 8 ay once de evlendik. Arkadaşım eşim icin cok ince duşunceli iyi biridir ama ben onu arkadaş olarak tanırım ve ozel hayatta nasıl olduğunu bilmem demişti. Ben de hak verdim haliyle arkadaşlık başka sevgili olmak başka. Neyse biz sevgili olduk. Zaman gecti bakıyorum eşimin bana karşı hic bir inceliği yok ilk zamanlarda olmayabilir ama ne bir cicek ne bir ozel plan. Bu durum canımı sıkıyordu. Daha once de ciddi anlamda bi ilişkisi olmamış. Belki bilmiyordur diyerek ben adım attım. Şube değiştirdi ve iş yerine cikolata gonderdim. Ufak tefek jestler yaptım. Hadi seni bi yere goturcem bugun deyip gezmeye goturdum ama onda hala tık yok sadece 1 kere doğum gunumu kutladı o gun bir hediye aldı. Bir kere de arayıp bulamadığım bir oyuncağı bulmuş getirmiş. Onu gorunce sevincten ağladım yanlış dusunmusum dedim. Ama hayır... nisanlandik o zaman da hic bi hoşluk olmadı. Ben ona her şeyin en guzelini yapmaya calıştım ama onun oyle bir cabası olmadı. Evlilik teklifi bile baştan savmaydi. Ne bi yemek ne bi cicek... ve en cok icime oturan da istediğim gelinliği giyemedim. evlenmeden once de bu konulari actim. Bana hic bir hoşluk yapmıyorsun diye hep ucun besin hesabını yapıyorsun bi cok şey icimde kaldı dedim. Ama inanın istediklerim de oyle pahalı şeyler değil. Neyse evlendik evleneli de bana icinden gelip de bi hediye almis ligi yoktur. Bu durum beni o kadar uzuyor ki. Gelinliği de asla unutamıyorum. bana surpriz yap dediğimde de bahanesi hazır; ben yapacaktım ama sen soyleyince surprizi kactı diyor. O kadar soğudum ki ben de ona birşey yapmak istemiyorum artık ama bu durumlara da cok uzuluyorum. Lutfen bana guzel şeyler soyleyip olaylara farklı acıdan bakmami sağlayın. Cok ihtiyacım var