Merhaba Hanımlar yeni uye değilim ama ilk defa konu acacağım. 32 yaşındayım ama herkes cok kucuk gosterdiğimi soyler, bekarım şu zamana kadar sevgilim olmadı. Tatlı, sıcak kanlı masum bir kız olduğumu soylerler. Kalbur ustu bir mesleğim var. Gelelim soruna benim goruşmeler yuz yuze tanışma dahi olmadan ya da bir iki goruşme sonrasında noktalanıyor. Şu zamana kadar karşı taraf kaynaklı iki kişi yok dedi ve bu kişiler ne yazık ki benim olabilir baktıklarımdı,gerisini ben reddettim.
En son kişiyle durumumuz şoyle oldu. O yurtdışındaydı gelmesine iki uc ay kala arkadaşlarım onunla tanıştırmak istediler ve onun cok istediğini soyleyerek numaramı ona verdiler, cocuk beni gorduğunu ilgi duyduğundan bahsetti hatta aklında nasıl kaldığımdan da bahsetti ve cok tanışma cabasına girdiğinden. Neyse o bana sordu gelişine cok zaman olduğu icin gelince yuzyuze goruşmeye karar verdik. aşık değildim ama hoşlanmıştım, heveslendim. Sonunda karşılıklı oldu diye nasıl hayaller kuruyordum.Bu şahıs bana ara ara mesaj atınca işkillendim isteyen adam net olur diye duşundum arkadaşlarıma sordum, istiyor gibi davrandılar. cocuğun da kulağına gitmiş olacak ki bana mesaj atıp olumlu olduğunu yurtdışında olduğu icin yazamadığını beni telefonla aramak istediğini soyledi. Sonuc olarak gelmesine yakın bir arkadaşımdan ısınamadığını aslında yuz yuze goruşup karara varacağını duyunca tanışmadan olayı kapattım. Cunku canım gercekten yandı oyun oynadığını duşundum ve o ısınamadığı halde belki severim diye arkadaşlarımla birlikte topluca oyalamışlar.
Şimdi bayanlar ben evlenemediğim icin herkes beni sucluyor. Flort etmeyi bilmediğimden dem vuruluyor. Arkadaşlar en son bahsettiğim olayda bana yapılan bir haksızlık soz konusu boş yere umit ettim. Yalnızca bu derdimi paylaşmak istedim. Nerede hata yapıyorum gercekten bilemiyorum