Guncelleme sf 4
Merhaba arkadaşlar
Aslında şu saatlerde uyumam lazımdı ama arada eşime gelenler geliyor ve beni ayda bir falan bu sekilde deli ediyor.
Arada bir bana nispet olarak bir aile aşkı sarıyor bunu.
Akşam eltim aradı ve eşinden dert yandı. O sırada benimki de evdeydi ve konuşmaları duydu. Bu sırada aramız zaten hafif limoniydi. Eve aldığımız yavru kedi halıya ve yorgana işedi diye bana triplendi beyefendi.
Neyse eltimin derdi de şu: kp gece işine başladı, kaynım da b...unu cıkarırcasına her akşam yanına gidip geceleri de 02.00,02.30 saatlerinde eve geliyor. Eltim de bu durumdan cok rahatsız. Telefonda konuşurken ben de dedim ki " eşim bunu yapsa ben de rahatsız olurum, haklısın. Benim icin eve en gec gelme saati 12,01" dedim.
Sen misin bunu diyen, bir gitti ( bi de hazırlanırken sacma sapan şeyler diyor, neymiş, canım babam bizi bugunlere getirdi, falan... Amac beni gıcık etmek) Saat 2.30 da geldi. Beni uyandırdı, sarılmaya calısıyor. Boyle saygısızlıklara hic gelemem. Uzak durmasını soyledim. Israrla sırnasıp kendini acıklıyor. Ben de ofkelendim odayı terk ettim. Şimdi başka odadayım. Ona da her şeyi saydım soyledim. Şuan mışıl mışıl uyuyor, beni de bu hamile halimle boş sebepten sinir etti, uykumu kacırdı.