İyi geceler hanımlar,
Gecen Salı gunu buyuk bir deprem yaşadık.Ben eski bir apartmanda en ust katta 3 kuşumla yaşıyorum.Apartmanda toplamda 6 daireyiz.5 yıldır annemin komşuluk ettiği ailecek sevdiğimiz bi teyze vardı.Annem buradayken her gun gelirdi,birlikte carşıya pazara filan giderdik.Yazın eşini kaybetti eşi de dunyalar iyisi bir insandı.Bu surecte de annem hep yanında oldu.Gecen sene iki uni oğrencisi cocuğu olan bir kadın taşındı.Onlarlada iyiydim ta ki dedikodumu yaptığını duyana kadar.Selamı sabahı kestim.Sadece o 5 yıllık komşumuzla selam sabahım vardı apartmanda.Bu sene annem burada olmadığı icin hic gelmiyor annemide arayıp sormuyordu.Acısı vardır kendi derdindedir diye duşunduk.Oysa onun kızı bir donem burada tek kaldığında annem hep yoklardı bir şey olsa inerdi kızım korktun mu istersen bize gel vs.
Deprem olduğunda aşırı panikledim yalnız olduğum icin.Hemen kapıyı actım bu sıra bu teyzenin sesini duydum.Kacıyorlardı.Yırtına yırtına seslendim x teyze x teyzeee diye ama kadın hicbir şekilde tepki vermedi cıktı gitti.Kendisine seslenme sebebim korkumdan.Ve bu şehirde gecenin 11 bucuğunda 3 kuşla gidebileceğim bir kapı olmayışındandı.Tamamen korku ve caresizlikle “gel” demesini bekledim ister istemez.O sırada karşımdaki kızlarda cıktılar panik halimi gorunce kendi yanlarına aldılar.İkinci deprem olunca kızlardan birinin erkek arkadaşı gelip bizi aldı onun evine gittik.5 kişi biz 3 kuş 3 tane de kedi,ustelik kedi alerjim var ama o geceyi orada gecirdim.Bu arada erkek arkadaşı bizi almaya geldiğinde aşağıda o x teyzeyi gordum.Diğer komşusuyla arabalarına biniyorlardı ve her ikisininde kuşları var ama kacarken kuşlarını almamışlardı.Depremden sonrada hicbir şekilde “kızım nasılsın korktun mu” diye yalandan bile olsa cıkmadı.Bundan sonra onada selam vermeyeceğim.Ama annemle babam bunun cok ayıp olacağını soyleyip baskı yapıyorlar...Sıkışıp kaldım...