Iyi geceler kızlar. Bugun bir olay yasadim ve sizinde goruşlerinizi merak ediyorum.

Gordugunuz uzere 5 sene sonrasinda hamile kaldim cok sukur isteyen herkese nasip olsun inşallah

Eşim hamileligimin ilk 4 ayinda aşiri istekliydi ama son iki aydan fazladir kanki gibiyiz opuş kokuş cinsellik yok.

Bende uzerinde durmuyordum ki 1 ay once dogum gunuydu. Uyuyalim dedi. Bende cilveli cilveli " hediyeni almadan mi " dedim.
Ben yataga geciyorum dedi. 10 dk sonra gittigimde uyumuştu. Bozuldum ertesi gune de yansittim tabi.
Aksam eve gelip konu acildiginda " hamilesin istemiyorum iste " diye bagirdi. Cok zoruma gitti ama hemen konuyu degiştirdim. O gunden sonrada konusu acilmadi.

Bu surecte ben esimin yaninda soyunamamaya , sarilamamaya , yanagindan bile opememeye başladim. Cunku cok zoruma gitmiştiii. O da ayni sekilde giyinirken soyunurken hep dikkatliydi.

Neyse bizim arkadaslar var sozluler bayadir da gelmiyorlar. ( kız şehir dısinda okuyor ) yani en son goruştugumuzde 4 aylik hamileydim... Bu aralar sık gelmeye başladılar. Kesinlikle herkesin gozu kocişimin uzerinde herkes kocama aşık diye dertlenenen ya da takan biri degilim ama bu kiz surekli merhabalaşırken ya da gule gule derken eşimi tokalaşmadan opuyor. Zaten bundan onceden de rahatsizdim.
Benim eşim normalde kizkardesini bile opmez hep geri cekilir ama kiza bisey diyemiyor.

Ben de aksine onun sozlusune yaklaşmam sadece elini sıkarım.

Neyse hamilelik sendromundan bunu baya takmiştim ve eşime lafta sokmuştum. Ne yapim opme mi deyim falan diyordu.

Bugun geleceklerdi aradilar gelecez dediler. Esime bunu soyledim. Kalkti duş alayim şimdi ter kokmayim dedi. Duştan cikti. Bir yanaşma bir opme seni cok ozledim gelmeden biseyler mi yapsak falan demeler ben şok oldum... 2 ay sonrami aklina geldi deyip bozdum ve sinirlendim...

Kız guzel ve bakımlı gozum yok cok mutlu olsunlar asla kıskanclikta yok. Ama ben paspal hayattan bezmiş dogursamda kurtulsam sac baş daginik. Kendimi cok kotu hiissettim. Esiminde 2 ay sonra boyle bisey yapmasina anlam veremedim.

Acık acık soramiyorum size ama eşim beni arzuladigindan gelmedi sanki yanima. Bu gozler kk da neler okudu konduramiyorum da. Oyle bir insan degil ama icten ice begeniyor mu onu ?

Cok afedersiniz kopekler heyecanlanip sevindikleri zaman ciftleşmek isterler ya kocamda resmen onu gordum ve heyecani sanki gelecekler diyeydi. ( burasi yanliş anlaşilmasin )

Yersiz kıskanc bir insan degilimdir ama bu olay bana hic iyi şeyler hissettirmedi...

( Kız birkac kere tek gelmek istedi eşim evdeyken ben kabul etmedim. Eşim gelsin ne olcak falan dedi ) bu ayrintiyi atlamayayim.