Kızlar selam daha once annemin davranışlarıyla alakalı konu acmıştım.
Annem hala bende ve ben cıldırmak uzereyim. Daha iyilesemediğim icin Kızımı annem uyutuyor ustunu annem değişiyor. Ve geceleri cocuğumu uyuturken bir kızıp bağırıyor gormelisiniz. Eşimde cok sinirleniyor ben deliriyorum. Ağzında afedersiniz salak kelimesi. Cocuğuma salak diyor. Ben cocukken bana da oyleydi. Uyarıyorum gene aynı. Bana ne bicim cocuğun var ne bicim kocan var. Cocuğun uyumaz eşin umursamaz der. Eşim geceleri cocuğu ben uyutayım demiyormuş. Ben kendi işimi goruyorum. Hatta kızımın yemeklerini ben yapıyorum. Kendine yemek yap diyorum aman uğraşamam diyor. Eşimin işleri kotu her gun bana sut al bana ekmek al bana peynir al su 2 haftada eşimin anneme aldıklarını yiyor ustune kızıma aldığı peynirleri bitiriyor cocuk sabah isteyince bitmiş yemişsin diyor. Cocuk 1 kilo peyniri 2 haftada nasıl bitirsin ben goruyorum aptal yerine koymasına deli oluyorum. Annemin 2. Evliliği eşi gelicem diye arıyor yemek yoksa gelmem yemek yapın diyor. Hep boyle. Annemin zaten kapı dinlemeleri cabası.Annem artık evine gitsin istiyorum. Ama nasıl gondercem bilmiyorum