Yaklaşık 6 aydır hayatıma giren olmamıştı hasarlı bir ilişkiden cıkmıştım. 3 ay once ablamın yanına gittiğimde o aralar bir cocuk ile tanıştım ama calıştığım sektorden birisi olunca iş ile ilgili konuşmaya başladık. Daha sonra cok fazla mesaj atmaya başlayınca ısrarcı olması beni sıktı.
O ara iş ile ilgili sorunlarım olunca cocukla konuşmadım kafam dolu diye. Sosyal medyada bı baktım yurtdışına gidiyor. Bende mesaj attım 2 yıl sonra doneceğim ve ben senden hoşlanıyorum ne olursa olsun 7 ay sonra gelip seni gormek isterim lutfen dedi. Bende pek bişey diyemedim. Sonra konuşmamız ilerledi cocuğa ısındım cocuk Karadenizli

Hoşlanıyorum senden ve seninle iletişime gecmek icin cok cabaladım gonlunu aldım falan filan... Neyse burada birikim yapmam lazım sana birşey sormam lazım dedi. Kağıt uzerinde evlilik yapsam burada ne duşunursun dedi ben şok oldum. Ben sıcak bakmam bu duruma dedim. Neyse konu kapandı.
2 gundur doğru duzgun konuşamaz oldum. Endişelendim sonucta Turkiye'de değil birşey oldu sandım. Bi soğuk davranmalara başladı, ben bu tavırlarından sıkıldım zaten ben onceki iliskimde aynı durumları yaşamışım boyle devam edecekse biz arkadaşlığımızı bitirelim diyecekken....
Bugun aradı ve ben kağıt uzerinde evleneceğim geleceğimiz icin para biriktirmem lazım ve evli olacağım icin ekstra para alacağım dedi. Sakin bir şekilde ben boyle bir şeyi hazmedemem kusura bakma lutfen konuşmayalım dedim. Cocukca davranma buradan daha erken gelmem icin cabalıyorum seninle ileriyi duşunuyorum dedi. Kan beynime sıcradı ne yapıyorsan yap ama ben yokum dedim. Kapattım telefonu
Veeee 2 dakika sonra whatsabımda evleneceği kadınla samimi fotoğraflarını attı. Sen benimle dalga mı geciyorsun? Dedim. Sana yalan soyleseydim bunu gormeseydin sahtekarlık yapmış olurdum dedi. Oyle samimi fotograflar ki kan beynime ikinci defa sıcradı. Sana mutluluklar ben yokum artık kendi geleceğini o kadınla kur dedim. Kapattım yani 2 gundur beni arayıp sormaması soğuk davranması hepsi bu.
Kendini oyle guzel anlatan nazik iyi birisi olarak tanıttı ki icimde zaten bir guven yoktu acaba mı derken iyice herşey yerle bir oldu. Ve daha sonra aramaya devam etti sosyal medyadan sildim ama cok tuhaf oldum. 2 yıllık birlikteligimi anlasamadigım icin karşılıklı bitirdik boylesine farklı birşey yaşamam derinden sarstı...
İcimi sizlere dokmek istedim kızlar