Hanımlar merhaba, bir konuda farklı bakış acıları duymak istediğim icin sormak istiyorum.

Bir suredir goruştuğum biri var. Beraber keyifli vakit geciriyoruz, eğleniyoruz, guzel bir flortumuz var. İkimiz de ciddi bir ilişki istemiyoruz. Tanıştığımızdan beri her gun yazışıyoruz, her sabaha gunaydın mesajlarıyla başlıyorum. Flortumuz daha yoğun ve cinsel konuşmalı hale geldi. Bu esnada eğer onunla bu anlamda bir şey isteyecek olursam bunun kararını benim vermemi istedi (ozetle bu, yani olayın nasıl seyredeceğine dair soz bende).

Gecen ay iki haftalık bir tatile gitti yakın arkadaşlarıyla ve ciddi anlamda dağıttı. Cok icti, az uyudu, cok gezdi vs. Fiziken ve zihnen bayağı yorgun dondu. Ben tabii bu iki haftada ozledim ve donduğunde konuyu oraya getirip şakayla karışık soyledim. O da şakayla karışık “daha sonra” gibi bir şeyler dedi ve ben bozuldum.

Cok fazla yorgun olduğunu, normal temposuna daha ayak uyduramadığını ve zor dayandığını, uykusundan yemeğine her şeyinin, tum duzeninin bozulduğunu soyledi. Bunu bu şekilde soylemiş olsa anlayış gostereceğimi ama şu an incindiğimi soyledim. Ozur dileyip oyle bir şey olmadığını ama istediği tek şeyin ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu soyledi. Bunu lutfen şimdi sorma, biraz kendime geleyim ondan sonra sor dedi.
O gunden beri konuşmalarımız aynı şekilde devam ediyor, yine her gun mesajlaşıp şakalaşıyoruz.

Ben şu an acıkcası bekleyip durumu gormek istiyorum, yani insan cok yorgunken gercekten bir şey istemeyebiliyor. Bu bir bahane mi yoksa sadece zamanlama hatası mı ondan emin olamıyorum. Ben şimdi gercekten red mi edildim yoksa kabul edilebilir bir cevap mı aldım?