Merhaba Arkadaşlar,

Bu hafta 2 ameliyat gecirdim. 1 cocuğum var. Cocuğuma kayınvalidem baktı. Annemde bana. Hastanede beni sinir etti. Bir kız kardeşim var. Millete surekli kardesimi ovup beni gomuyordu. 2 gun yoğun bakımda kalmışım. Herkesi cıldırtmış. Herşeyi o kadar sorun yapıyor ki. Aynı zamanda uslubu zaten cok fena.

Soyle ki benim ameliyatlarımdan biri tup mide ameliyatı surekli sen zayıflayamazsın sen geri kilo alırsın boşa ameliyat oldun diyor surekli. Kendisi de oldu 6 ay oldu 15 kilo verdi. Ballandıra ballandıra anlatıyor. Ve ben cok az yiyorum hatta hic yemiyorum kuş kadar besleniyorum diyor ama gizli gizli yiyor goruyorum.

Kızımın cipslerini cikolatalarını gece oturup yiyor lavoboya kalkınca goruyorum. Mesela kızım birşey yiyor hemen yanına gidip yemeye başlıyor ay cok igrenc sen bunu nasıl yiyorsun diyor ama arka arkaya yiyor sana kalmasın diyor guluyor bitiriyor. Sonra cocuk isteyince bitti kalmamış diyor.Eşim alıyor ertesi gun bitiyor sonra eşim doğal olarak onceden bu kadar yemiyordu cocuk o kadar yemesin zararlı hemen bitiyor. Arada bir yesin diyor. Annem ay cok seviyor hemen bitiriyor diyor.şaka gibi

Annem hep kahvaltı yiyor o yerken biri geliyor yemek yesene niye hep kahvaltı yiyorsun diyor. Annem aman yemeği nerden bulcam diyor. Anne dolap dolu buzluyla her ceşit yemeklik var yap ye bak beslenmene dikkat et diyorum hic oralı olmuyor. Gunde 4-5 kez kahvaltı yapıyor bir oturuşta yarım kalıp peynir yarım ekmek diğer ceşitlerden yarımşar kase yiyor. Yesin helal olsun ama cıkıp ben resmen ac geziyorum. Sen cok bogazlısın veremezsin diyor deli oluyorum.

Ve şoyle bir huyu var. Mesela anneanneme gidiyor. Orda anneannem recel yapmış oluyor. Annem geliyor gittim geldim tatlı niyetine yedim bitirdim oh canıma değsin diyor. Ay bana bir sinir geliyor anlatamam. Ayrıca kapı dinliyor kac kere yakaladım. Halıyı duzeltiyordum diyip iceri kacıyor. Eşim banyoya giriyor cok uzun kaldı napıyorsa o kadar diyor anne ne yapacak duş alıyor diyorum bana hic oyle gelmedi diyor. Delircem. Sizce normal mi?