kızlar selam, yine ben

Onceki konumda bahsetmiştim aslında kısaca bilmeyenler icin ozet geceyim. 10 yıldır tanıdığım ama yaklaşık 4 ay once sevgili olduğum bir bey var

Samimi bir arkadaşı kaza gecirdi ve erkek arkadaşım onu gormeye Fethiye'ye gitti biz İstanbul'dayız normalde. Tabi aşırı uzgundu haklı olarak. Arkadaşı bu olaydan sonra felc oldu hala tedavisi devam ediyor. O donem zor zamanlar gecirdi , benimle cok konuşmadı , icine kapandı. Bende 10 gun hic yazmadım,kafasını toplasın istedim. Belki bu hataydı yanında olmam gerekiyordu. Sizden yardım istedim yine yazın diyenler oldu. Yazdım,aradım arayı duzelttim ya da duzelttim sandım o an.
Sorun şu erkek arkadaşım geri dondu . Arkadaşı tedavisine devam ediyor.Daha iyiye giden gelişmeler var ama erkek arkadaşım bir daha hic gitmeden onceki haline donmedi.
1 gun yazıyor , 2 gun susuyor. Buluşma talepleri vs . hep ondan geliyordu. Ara ara yazdığı icin hic ben cesaret edemiyordum,istemiyor diye.
Neyse boyle boyle baya gitti. En son patladım boyle ilişkimi olur vs. freni patlamış kamyon gibi yagdırdım

Haklı olduğumu soyledi vs vs. O zamana kadar hic bir şey soylememişti. Birden benim icinden cıkamadığım bir sorunum var dedi. Bunu ne aileme , ne sana soyleyemem cunku bu durum etrafıma zarar verebilir dedi. Cok ısrar ettim asla soylemedi. Benden de toparlanmak icin zaman istedi. Devam edemeyeceksen bitirelim bile dedim. Hayır varlığını bilmek , orada olduğunu bilmek bana iyi geliyor. Lutfen kal dedi.
tamam dedim bende. İşte haftada bir yazıyor nasılsın diyor. İki uc mesajlasma ve sonra bitiyor konuşma. Ben ara ara isyan ediyorum kızıyorum. Elinden gelen bir şey olmadığını soyluyor . En son aramızda cinsel bir şeyler de olmuştu. O sıralar yine ilgiliydi.Cinselliğe yormuştum. ( durum oyle değil,buna ikna oldum.)
Annem tiroid kanseri. 20 gun once ikinci ameliyatını oldu.Haftalar once soylemiştim erkek arkadaşıma, unutmamış ameliyat gununu. Ameliyattan 1 gun once her şey yolunda mı? Annenin morali yerinde mi vs. tarzında konuştuk. Sonra ertesi gun hic ses yok. Akşam 5 gibi yazdı cok kızmıştım. Cunku yanımda olmasını beklerdim. Gelmesini isterdim . Aramadı bile kuru kuru mesaj.
Velhasıl kelam annem bu ameliyatta maalesef ki sesini kaybetti. Gecici bir durum olma ihtimali var ama kalıcı da olabilir cok uzulerek soyluyorum. Bu sureclerin hic birinde onu yanımda hissetmedim. Soylediğimde hep geciştirir gibi cevapladı sankı. Bende de film koptu hic bir şey soylemeden sosyal medya ve telefonumda numarasını sildim . ( Ergence gelebilir,durdukca takıntı yapıyordum. Silip arkama bakmadan devam etmek istedim.)
Tam 10 gun sonra mesaj attı. Nasıl olduğumu, annemin nasıl olduğunu sordu. Bende hissettiğim her şeyi size anlattığım gibi anlattım ona.
Bana kendi tarafımdan haklı olduğumu soyledi.''Zamansız ben cok kotuyum, kendimi toparlamaya ve bunu yaparken de kimseye yansıtmamaya calışıyorum, yalvarırım bir de sen boyle yapma. Tamam haklısın ama bu kadar derdimin arasında ben hep seni duşundum ,gercekten merak ettim . Kendimi unuttum belki ama sana iyi hissettiğim anlarda hep yazdım,sana dondum. Beni hic sormadın diyorsun, kırıldım diyorsun, peki sen bir kere nasılsın? anlatmıyorsun ama sorunlarını cozebildin mi ? dedin mi ? Bende kırıldım ama sorun yapmadım .Tamam ben zaman istedim ama bu demek değildi kendi haline bırakayım ne yapıyorsa yapsın , duzeltsin demek değildi dedi''
Kızlar evet hic yazmadım, hic aramadım . Bir kere bile nasılsın , sorunlarını cozebildin mi ? her şey daha iyi mi demedim.
Hep haftada bir de olsa o yazdı. O sordu . Bunu o soyledikten sonra fark ettim. Aslında onu hep duşunuyorum ama hic sormadım doğru ve duşunduğumu elbette bilemez.
Bir kac sefer yazdım ama bir şey sormak icindi genelde. Nasılsın, nasıl oldun diye hic sormadım. Cunku rahatsızlık veriyor gibi hissediyordum yoksa merak etmediğimden değil.
Bu konuşmanın uzerine 10 gun gecti . Ne o ne ben yazmadık.
Sizce bencil miyim ? Sizce bende de hata var mı ? Onunla bu konuşmayı yapmadan once hep haklı goruyordum kendimi ama soylediklerini duşunup empati yapınca sanki o da haklı gibi.
Siz ne duşunuyorsunuz? Arayıp,sormalı mıyım ? Arayıp, sorduğumda bir şey değişmeyecek cunku o bu sorunu neyse cozmeden eskisi gibi olmayacak biliyorum.
Bundan sonra nasıl devam edeyim sizce. Silip onume mi bakayım? yoksa hislerimin peşinden mi gideyim bilemedim.
Dışarıdan daha iyi yorumlayacağınıza eminim. Size danışmak istedim .