Kocamla boşanma asamasindayim. Kocam başkalarını memnun etmeye calışan sorumsuz bir ana kuzusu umitsiz vaka gibi.
Kızım ufak goruşme gununde mecburen yanında gittim.cocuklu akrabaları ile arabasına bindik cocuklar icin bir oyun merkezine gittik. cocuğumun onunde hicbirinle kavga etmedim onlar da bana sataşmadılar. Cocuklar guzel eğlendi.eski kocamın işine geldi haliyle ben daha cok ilgilendim.bi yandan kafam rahat oldu cunku cocuk bakmaktan anlamaz.
En son goruşme gununde ben araba ile annesi babasına gosteriyor sanmistim.cocuklu akrabalarında duruyormuş sure zarfında.
Ordan yemek yenen bi alışveriş merkezine goturdu.yemek ısmarladı kızımla yedik.
Ses etmedim karışmadım
Donuşte akrabalarini bıraktı.annesini işten aldık.evlerine gittik sevdiler torunlarını bana ses eden olmadı odanın ortasına soba yakmışlar kızım sobadan anlamaz ben onların keyfini beklemedim ilgilendim kızımla.
Sonra her zamanki gibi arkadaşları cağırdı kahveye bizi anneme bırakıp gitti.ben o gun cektigim fotoları gonderdim.guzel gun gecirdik cocuklar eğlendi haftaya yine gudelim dedi ustune yine boyle gunu planlayacagini kastedersek annem senle bir şeyler konuşmak istiyor dedi.
Şimdi bem ne anlatayım bundan nasıl davranmalıyım ne demeliyim.eminim abuk subuk bir suru bayanla konusuyordurbu boş kaldığı vakitte.(nedense kafası oyle şeylere calisiyor)
Başına boyle durum gelenler ne yaptılar?