Bir erkeğe asla guvenmeyin kızlar o yapmaz demeyin emin olun yapmaz dedikleriniz yapıyor. En buyuk orneği benim. Kızla goruntulu konuştu arkadaşım dedi inandım arabasında prezervatif buldum arkadaşım verdi ben kullanmam dedi benimle cinsel bir birliktelik olmadığı halde ona da inandım. Zaten ilgisizliği sevgisizliği ayrı bir olaydı hepsine katlandım olmadı. En son yalanını yakalayınca hakaretleri duyunca ben anladım olmayacağını. 1 hafta dır ne aradı ne sordu emin oldum seven insan arar sorar. Bu gece barlara gidiyor resimler durumlar atıyor surekli kızları ekliyor. Ama şunu anladım ne kadar değer verirsen o kadar değersiz oluyorsun hep alttan aldım inandım ama sonu husran. Dun kız kardeşim hasta idi gecenin 11 i erkek arkadaşı geldi onu hastaneye goturdu. Bende gittim yanında ne olur ne olmaz diye. Cocuk maşallah bir ilgili bir ilgili kardeşimin gozunun icine bakıyor bir şey diyecek mi diye. Ve cok kibar bir cocuk. İnsanlığı iyi bir cocuk belli. İnanın cok sevindim boyle erkekler kaldı mı diye kardeşim icin cok mutlu oldum. Ama kendim icin uzuldum benim karşıma hic boyle biri cıkmadı cıkmayacak gibi. Artık kaderimi kabullendim sanki cunku bu yaşıma kadar aşkta hic mutlu olmadım hic değer veren birine rastlamadım. Artık kaderim buymuş deyip oyle yoluma devam edeceğim cunku cok yıprandım. Cunku değer verip saydığım adam 1 hafta da kendine geldi dışarıya bile acılmaya başladı.