Herkese merhaba kadınlar kulubunun guzel kadınları. Burda beni bilen bilir bitmesi gereken ama bitmeyen bir ilişkiye ilgili hep ağlamaklı konular acardım ve sonunda bitti. Biteli epeyce oluyor. Bu surecte ben kendime cok buyuk dersler cıkardım ama sizinle de paylaşmak istedim eğer benim gibi olan varsa bişeylerin farkına varsın istedim.
Ben onu hayatımın merkezine koyarak buyuk hata etmişim yani ailemden kendimden once o geliyordu. Halbuki once ben sonra ailem sonra o olmalıymış. Kendimi unutup hep onun icin koşturdum onu mutlu etmek icin cabaladım ve sonuc beni kimse mutlu etmek icin cabalamadı. Nankorluklerine maruz kaldım yine aşığım dedim sustum halbuki en baştan cizgimi cekseydim ezilmezdim ve nankorluk etmezdi. Bana bağırır cağırırdı yalvarırım beni bırakmasın diye. Yalvarmayın kızlar bırakın gitsin o kaybetsin. Ben dik durmaya başlayınca o yalvarmaya başladı. Ama sorun şu ki kimsenin kimseye yalvarmaması gerekirdi. Ozetleyecek olursam hicbir aşkı hicbir insanı kendinizden once tutmayın once siz mutlu olun kendimize yetin sonra başkasıyla da bunu paylaşın.