Sevgili Hanımlar,
Gecen gun bir konu actım eşim icin ne yapabilirim diye sordum ama eşime deli, şiddet meyillisi, bana da hakkını savunmayan kadın muamelesi yapıldı.
Olay asla boyle değil ben malesef cok inatcı dediğim dedik biriyim eşime de cok baskı yaptım, baskı baskı artık adam sıkıldı, bunaldı.
Koyde buyumesine cok cok cimri biri olmasına rağmen ne istersem aldı kendi telefonu bile benimkinden alt model bana hep en iyisini aldı cok değişti ailesine karşı sesini cıkaramayan adam artık onlara kendini ezdirmiyor kısacası cooook odun verdi.
Ama benim ipleri bırakmaktan korkmam adamı bunalttı o kadar şey yaptım huzur istiyorum diyor bense ya şoyle olursa ya boyle olursa diye diye her gun başka olay cıkarıyorum ve eşim sinirli biri oldu bu yuzden.
Kendimi de onu da nasıl mutlu edebilirim zor da olsa eşim ne dersem yapan biri eninde sonunda 2 3 gune bakar kim ne derse desin dediğime doner ama benim korkum ben onu 1 gun bile bıraksam kendi haline tekrar eskiye doner diye korkuyorum takıntılıyım.
Eşime nasıl davranabilirim biraz huzurlu hissetsin yaptıklarının karşılığını gorsun...
İnanın maaşından 1 kuruş kalmıyor benim maaşı da kenara koyuyoruz ev almak icin elindeki son kuruşu da bana veriyor eşim cok cok iyi birisi ama yaşadıkları ve benim takıntılı olmam adamı sinirli biri yaptı. Ne yapabilirim lutfen yardımcı olun.