Merhaba Arkadaşlar,
Youtube'dan para kazanma işine yeni başlayan arkadaşlara yada daha fazla kanal sahibi olmak isteyipte tum aşamalarla tek tek uğraşmak istemeyen arkadaşlarıma paket halinde hizmet veriyorum.

1 Adet Telefon Onaylı Gmail Hesabı + 1 Adet Doğrulanmış Youtube Hesabı( Kanala Uygun İsim,kanal ve arka plan resmi) + Farklı Mail ile oluşturulmuş Adsense Hesabı (İsteğe Bağlı)
Ve bu kanala sizin Youtube'dan sececeğiniz bir kanaldan yada Benim tarafımdan secilecek 150 Adet video(başlıkta yanlışlıkla 100 yazmışım) yuklenecektir. Videolar yuklendikten sonra eşleşen 3. taraf, dunya engeli vs. ler tek tek kontrol edilip silinecektir. İsterseniz bir defada isterseniz 5 gune yayılarak 30 ar adet yukleme yapılacaktır. Videoların alındığı kanaldaki başlık tamamen olmasa da mumkun olduğunca değiştirilecektir. Acıklamalar ve etiketler tek tek girilecektir. Etiketleme sırasında TBM acısından değerli (Muslera Hocamın verdiği tekniklerden) 3-4 etiket daha eklenecektir.

Tum bu hizmetlerin bedeli icin iş bitiminden sonra 20tl talep ediyorum. Daha once forumda ticaret gecmişim olmadığı icin, guven acısından işi bitirip oyle odeme almayı uygun buluyorum. Odemeleri maalesef sadece banka havale yada eft ise ile kabul edebiliyorum. Diğer yontemler ile ilgili hesaplarım bulunmamaktadır.

Ayrıca 5 adet gmail hesabı+5 adet yotube hesabı+ isteğe bağlı bir adsense hesabı actırmak isteyenler icinse ucret 10 tl dir. Tamamı telefon onaylıdır. Odeme aynı şekilde iş sonu teslim alınacaktır.

Faydalanmak isteyen arkadaşlarıma duyurulur. Allah hepinize hayırlı bol kazanclar versin inşallah.