Dun evde degildim. Eşim de değildi aradım eve gitmiş Sebep, cok terlemis duş alıp cıkacakmis. Ben ne zaman evden gitsem gun icinde uğruyor eve. Cunku evde masturbasyon yapıyor. Eve geldim resmen belliydi evde bu işi yine yaptığı bu kısım icin detaya girmeyecegim. Bu ilk kez olmuyor surekli yapıyor bunu bir kere kavga ettik o zamanlar cinsel hayatımız bugunden iyiydi buna ragmen Kavga esnasında konu nasıl geldiyse salakca bir şekilde bana ^surekli benden kaciyorsun evli adamım masturbasyon yapıyorum ^ demişti. Oysa ben ondan kacmiyordum. Sonra izah etmiştim ondan kacmadigimi burda nedense beni sucladı sevişmek istediğinde sevisiyoruz 5 yıllık evliyim 1 kere reddettim. O beni defalarca reddetti. Eğer seviseceksek bunu anlıyor ben yaklaşınca ^erken kalkcam, yorgunum^ gibi bahaneleri onden soyler bende boyle yapınca yaklaşmam birseyde demem problem etmem. Reddetmeleri bu şekilde.
Cocuk 10 aylık. 3 aydır hic sevişmedik. Doğumdan bu yana 7 kere sevistik. Ara ara opusuyoruz ama cok kısa. Opusmeler de hep o evden cıkmadan. Sanki gider ayak opuyor ki onu yatağa atmayayim diye. İşi cok yorucu bu yuzden anlayış gosteriyordum ama masturbasyon yaparkende enerji sarfediyor.Bu bağımlılık mi oldu acaba ? Kalk doktora gidelim demek şurda dursun sen bunu yapıyorsun bile diyemeyebilirim. Gecen duş aldım oda da giyinmedim bilerek. Neden burda giyinmiyorsun dedi. Cekindim birden dedim. Tepkisini merak ettim. Sanki beni ellemiyor diye uzaklasmisim hissi bırakmak istedim. Bi iki gun sonra demekki bunu mesele etmiş ki makinaya bulaşık yerlestirirken bana neden yanımda soyunmuyorsun sen diye sordu konusu gecmediği halde. Konuyu orada acacaktim fırsatım olmadı sen neden bana yaklasmiyorsun diyerek.
Ve yine gecenlerde bana cocuğu annene bırak kafayı cekelim eski gunlerdeki gibi gezelim dedi.kabul ettim. Bırakacaktim işi cıktı yine. Akşam eve geldi nasıl telafi ediceksin bugunu dedim ki hazırlanmıştım onun icin sevisecektik ^hic bana dokunma belim cok ağrıyor ^ dedi.
Yani bir kez daha reddedildim. Yine bozulmamis gibi yaptım hatta sanki derdim bu değilmiş gibi evet benimde ağrım var erken yatacagim dedim.
Neyse yani kisaca bi oyle davranıyor bir boyle.
İş ortamında 9 kamera var istediğim an cepten canlı gorebiliyorum. Beni aldattigini sanmıyorum tabi yine de belli olmaz da bu aldatma değil de masturbasyon merakimi ergen gibi nedir? Benim zoruma gitti artık cirkinmiyim pismiyim diye surekli kendimi yoklar oldum. Benden kacıyor resmen. Ne yapmam gerekir konuşmak diyorsanız nasıl bi konuşma yapmalıyım onu rencide etmekte istemiyorum zorla benimle yatmasini da.