Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan supheleniyordum, tavsiyeler uzere telefon dokumlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergun 8 ile 14 kere konustugunu ogrendim.
beni aldattigini dusunerek „arkadasima“da bir suru iftira attim... iftira diyorum cunku oyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini soyluyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana soylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini soyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek gorusuyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama gunde o kadar cok konusulmasina goz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin uzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla gorusmuyoruz artik ve esimde cok ozur diledi ve sadece ondan yardim istedigini soyluyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cunku hala cok seviyorum ama hergun ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek uzereyim. Ben ne yapicam ne dusuncegimi bilmiyorum...