Selam kızlar
Evliliğimin ilk zamanları cok problemli gecti ama artık durulduk bir yıla yakındır olaylı surecimiz kalmadı gibi. İlk evlendiğimde bi kac ay denedik olmadı problemlerde olunca ara vermiştik. Son 6 aydır yeniden deniyoruz. Tıbben eşimde sorun yok bendede engel olarak pco teşhisi var. Yaşadığım ilin en iyi tup bebek doktoruna gidiyorum ama aşılamaya cevapsız kaldım. Surekli kilo alıyorum. Eşimde artık ufaktan soylenmeye başladı kilo konusunda. Stres yaptıkca iyice kilo aldım. Sonsuz bi dongu icindeyim. Her allahın gunu hastanede derdime care arıyorum ama bulamıyorum kilo aldıkca artık ilacsız adet de goremez oldum saclarım iyice seyreldi tuylenmem lazer gormuş olmama rağmen eskiye dondu yuzumde de artmaya başladı. Sivilcem o kadar olmazdı ama artık oda olmaya başladı. Eşim gorsellikci bi insan hani takmıyorum o ne derse dese (cok kırıcı bişey demez de bi on kilo versen taş gibi olcaksın filan der) ama gittikce psikolojik olarakta dibe batmaya başladım. Etrafımdaki herkes hamile ve surekli sorulması kıyaslanması sıkıyor.
Son gunlerde arkadaş grubumuzda biri doğum yaptı gozume sokar gibi davranılması sinirlerimi hepten gerdi. Komşumun gelip binadaki yeni gelinin hamile olduğunu soylemesi de en yakın arkadaşımın da hamileliğini kıskanacakmışım gibi saklaması filan boyle sacma sapan durumlar artık bende stres ve uzuntu oluşturmaya başladı.
Pcolu kilo veremiyorum arkadaşlar bana fikir ve uzuntume teselli verecekleri konuma bekliyorum...
Şimdiden teşekkur ederim hepinize.