Sıcağı sıcağına yaşadığım olayı anlatmak istiyorum size...Şaka gibi...Konu sevmediğimiz bi insandan acıldı acanda eşim...Konunun iceriği onemli değil şoyleki; Eşim eve geldi iş ile ilgili bağlantısı olan “sevmediğimiz” kişi ile ilgili bişey soyledi...Ben de hem şaşırdım hemde yuzum duştu...Cnku bu kişi yuzunden vakti zamanında cok uzuldum eşimle cok sorun yaşadık...Bu arada ben ne kadar sevmiyosam eşimde sevmez ve herdefasında dile getirir...Mecburi goruşuyorlar daha once dukkan acmışlardı birlikte onunla ilgili hala devam eden para meseleleri var aralarında..Benim yuzum duşunce eşimde sana ne oluyo ki surat asıyosun dedi...Bende bu adamı hic sevmediğimi (eşimin anlattığı olay adamın bizimle ilgili soylediği bişey) nasıl oyle bişey soyler falan dedim kızdım...ben senin uzulmeni sıkılmanı istemiyorum hemen surat yapma huzur kacmasın dedi..Ben de ona surat yapmadığımı o adamı sevmiyorum diye tekrar tekrar soyledim sana değil tepkim ona dedim..Derken sesi yukseldi bana..Niye yukseliyosun elin adamı icin beni uyarırken sen yapıyosun dedim oyle sacma sapan yarımsaatten fazla tartıştık şimdi kustu gitti icerde telefonuyla uğraşıyor...Ne zaman bu adamla ilgili bişey olsa biz kavga ediyoruz ilginc bi şekilde ama konu adam değil tamamen eşimin boyle konularda ki tavrı...Benim sinir olduğum şey niye benim uzulmemi istemezken o beni uzuyor herdefasında?huzur kacmasın diyor kusup iceri giden kendisi...bana sesini yukselten kendisi...konu arasında bencilsin diyen de kendisi...Ben tepki verirken birine sana mı sorucam dedim adama tepki veriyorum sana ne oluyo diyorum...Eşim herşeyi kendine ceviriyor kavga etme şoyle yapma derken aslında kendi benimle kavga ediyor..Acıklamama rağmen hayır sen bana surat yapıyosun diyor...Benimle aynı anda konuşuyor hic dinlemiyor beni bastırmaya calışıyor...Seven insan anlamaya dinlemeye calışır bak sen beni suclarken bile ben seni dinliyorum diyorum yine de umrunda değil beni sucluyor her konuda sen boyle yaptın şoyle yaptın senin yuzunden oldu...Herzaman boyle...Cok iyi insan cok sever beni iyi hoşta asla bi konuyu konuşamıyoruz...Aranızda boyle benzer durumlar yaşayan var mı?Cok yoruyor beni...