Kizlar 2 gun once konu acmistim is yerindekilerin mobingine maruz kaliyorum diye. Burdan yapilan yorumlardan ve canima tak etemsinden dolayi 2 gundur her lafa karsilik veriyorum. Bole laf atilip cekismekten hoslanmayan biriyim ama mecbur biraktilar. 2 arkadastan biri gebe. Is yerinde kucuk bir mutfak var herkes kendi gununde kahvalti hazirlayip bulasik yikiyo bu arkadas kendi gunundr gebr oldugi icin hazirlamiyo( midesi bulaniyo) anlayis gosteririm iki canli diye. Ama baska gunlerde gelip benden menemen yaparmisin digerine yumurta haslarmisin deyip hunharca yemek yiyiyo. Mide bulantisina ragmen. Bugun parfum sıkmıstım. Parfumdende midesi bulaniyomus. O yuzden mi yanimda oturmuyom dedi bende dedimki yok sen bana gudubet dedigin icin inadina sıktim parfumu ee gudubetsin dedi bana. Bende dedimki insanlarla ugrasacagina git evine yemegini yap camsirini yika (nasil agzimdan ciktiysa) baktim dediki yapamiyom ki ne yapayim eee enerjini insanlarla ugrasarak harcarsan ole olur dedim. Sende benim gibi olunca anlardin dedi ben sen gibi olsam en azindan insanlara satasmam dedim. Diger arkadasta surekli makyajimi elbiseme karisiyo baktim bugunde diyoki yuzun kararmis senin. Makyaj yapmisim diye ole diyo. Bende dedimki yok canim senin tansiyonun dusmustur gozunun onu kararmistir bi bitmiyolar yani biktim valla. Ama suan dusunmeden de edemiyom. Cok mu agir laf ettim. Mesala banane kadinin evi yemek yapmiyosa ( ama o da surekli bana ozel hayatima laf sokar) sanki bana yakismdi ya.