Merhaba ,kısa gecmeye calışacağım .Bir kurumda kısa sureli calışma imkanım oldu ve toplamda elime 1000 TL civarı bir para gececek .Bu esnada oğlumu 5 yarım gun bir kreşe verdik .Şuan calışma bitti ve eşim oğlumun devam etmesi yonunde kararlı .
Bir yandan kpss ye calışmaya uğraşıyorum ama evde olmuyor sanki cunku hep aklımda surdada su iş var hadi onuda yapayım vs ..Bir isim varken rahat edemiyorum maalesef hoş esimde sağolsun rahat ettirmiyor
Neyse şimdi dershanelerle goruştum Yediiklim vakit acısından bana daha uygundu 1200 TL fiyat ve Perşembe cuma iki gun şeklinde program ..
Ben de diyirum ki oğlum her sabah kalkıp gitmeesin ki cokta bayilmiyor ...iki tam gun ve 1 yarım gun şeklinde duzenleyeyim hem de dershaneye gideyim deneme vs daha iyi denetlerim kendimi gibi geliyor .
Daha once hep evde yapmaya calıştım ve olmayınca eşimin dediği "gitseydin dershaneye gitme diyen mi oldu " bu kez işimi şansa bırakmak istemiyorum
Sizce oğlumun kreşi o şekilde duzenleyip elime gececej parayı kursa mi vereyim ?yoksa evde kendim calışayım dershane boşa zaman kaybı mi olur ??
not: bu arada KYK yapilwndirma haberleri geliyor olursa elimdeki parayı 2-3 taksiti oderim diye değerlendirmek istemiştim eşim bu konuda sorun cıkarıyor cunku