Selamm hanımlar bugun arkadaşlarla otururken 4 kişilik bir ekiptik iki gun once arkadaşlardan biri diğerine tatlı ısmarlamış bunun mevzusu dondu. Sonra ısmarlayan arkadaş bana dedi ki bu sefer de sana ısmarlayayım. Ben de tatlı bi şekilde oley be falan dedim. Sonra iki gun once tatlı ısmarlanan arkadaş aniden şey dedi “senin maddi durumun zaten iyi” ama ciddi ve sinirlenmiş bir şekilde soyledi bunu. Ben de ee napayım bu benim sucum değil dedim. Ama yine gulerek soyluyorum yanımdaki arkadaş da guldu falan biz şaka modundayız. O sinirlenen arkadaş da ellerini sallayarak allah allah yaa falan yaptı anlam veremedik. Sonra cıkışta arabayla gidecektik bu sefer şey dedi “arabanın on koltuğu benim,ben hep oraya otururum” araba sahibi arkadaş da şey dedi kim once binerse o oturur. Bu sefer de “yok olmaz ben otururum hahaahha” falan dedi. Normalde beni cok sevdiğini soyleyen hep goruşmek isteyen biri bu kişi ama hareketleri cok itici geliyor bazen. Amacı ne anlayamıyorum en yakın arkadaşlarımdan biri kendisi ve bazen temkinli mi yaklaşmalıyım diye duşunuyorum. Siz olsanız ne duşunurdunuz,nasıl tepki verirdiniz?