Kızlar merhaba,
Bir yol gostermenize daha ihtiyacım var. Yoktan var mı ediyorum, konuya dıştan bakarak soyleyin

Yaklaşık 1.5 sene once ofiste salına salına yururkene bir beyi ilk defa gormuştum. Yeni işe girmiş o civarlar. Gorduğum ilk an da garip bir his hissetmiştim, buyuk bir cekim vardı, onun da oyle olduğunu duşunuyorum cunku gozlerimiz bir kac saniye kitlenmişti, o da yaptığı işi bırakıp bakakalmıştı. İkimiz de cok guzel ya da cok yakışıklı değiliz oyle uzun sure bakılacak. Ben de garip bir ortam oldu diye “afiyet olsun” diyip gecmiştim.
Sonra bizim şirkette oturma yerlerimiz değişti ve birbirine yakın yerlerde oturmaya başladık. Boylece iletişim başladı. O arada o yonetici oldu terfi alarak. Bir de ekiplerimiz beraber iş yapıyordu o sıralar. Gorduğunde surekli laf atmaya başladı. Bakışmalar başladı, cok yakın olduğum bir kac arkadaşım da kac kere gorduler ben bakmıyorken bana baktığını vb. Bana surekli pas atıyordu ama hic gercek bir adım atmıyordu. Şu tarz konuşmalar oluyordu orneğin:
(Yazışma)
“ben: - x ve y odasını aynı anda tutmuşsun birini biz kullanabilir miyiz?
O: tabi x i kullanabilirsiniz.
Ben: tamam teşekkurler.
O: Buralarda yoksun diye iki odayı birden tutmuştum ama demek ki donmuşsun

Ben: yokluğum fark ediliyor mu ya

O: bir kere aynı anda iki oda tuttum. Onun fark edilmesi kadar cabuk fark ediliyor

Gibi gibi. O ara cook alt metni olan konuşmalar yaptık. boş sorular sormak icin bir şeylere bakalım diye masasına cağırdığı oldu vb. Sonra ben niye adım atmıyor diye peşine duştum ve sevgilisi olduğunu oğrendim, hatta herkes nişanlı oldığınu cok yakında evleneceğini soyledi. Her şeyi yanlış anladığımı duşundum. Ben de bu sevdadan vazgectim bir daha asla bakmadım gorunce kafamı cevirdim vb iletişim koptu gitti. Benim de hayatıma biri girdi o ara vb.. sonra ayrıldık.
Kendisi hala evlenmedi 1 seneyi geciyor. Sistemden bakıyorum evlilik tarihi belli olsa işlenmiş oluyor o da yok. Ve bu aralar yine bi etkileşim var gibi hissediyorum. Yine bakışmalar başladı. 2-3 hafta once aynı servisteydik şoyle muhabbetler oldu:
“O: -iş cıkışı saatinde bu semtte napacaksın pazartesi pazartesi
Ben: -bir arkadaşımla goruşeceğim
O: -oooooo yoksa bir enişte adayı mı var
Ben: (orda utandım bozardım rahatsız oldum biraz geciştirmeye calıştım) evet
O: hic de hayır oyle değil demiyorsun insan biraz yalanlar
Ben; niye oyle bir şey yapayım ki hem 40 yılın başı birini bulmuşum

O: -laflara bak ya, tamam hadi ustune gelmiyorum hadi yarın arkadaşlarına enişte adayıyla goruşuyormuş demeyeceğim
Ben: -onlar biliyor ki zaten?
O: -tamam hadi ustune gelmiyorum tamam
Sonra başka şeylerden konuştuk ama konuşmanın modu duştu hissettim ve şoyle şeyler dedi “yurtdışı seyehatin varmış dikkat et orda cok para harcama ilerde lazım olcak bak hahaha” (goruştuğum kişiyi kastederek) ben de dumur olup “yok canım ne alaka yaa” falan dedim.
Birbirimize bakıyoruz diğerinin gormediğini duşunduğu zamanlarda. Bazen yakalanıp kafayı eğiyoruz. İcimde bir yerlerde bir şey diyor ki bu adam benim evleneceğim kişi... ama kendisinden bir adım yok. Yonetici diye mi cekiniyor hayatında hala biri mi var bilmiyorum. Aile yapısı olarak tutucu. Ozel hayatında utangac olduğunu duşunuyorum. Kafamdan da atmak istiyorum bir yandan. Nasıl yapayım bunu ben? Onerileriniz nelerdir? Ben her şeyi yanlış mı yorumluyorum yoksa?
Teşekkurler.