Onceki konumu bilenler biliyordur.Bir bucuk aylık evliyken kaynım tarafindan darp edilip evden atildim kaynanamin telefonunu beş DKK gec actım diye hemde sebep bu Herneyse ustunden 2ay gecti şukurler olsun bende atlattım..Hep pişman olur mu diyodum bir aydır surekli bizim evin onunde goruyorlar en son kardeşim kovalamış kapının onunden oda ayrı icimi soğuttu bı bunu hazmedemiyodum hic bişey olmamış gibi dev etmesini diğer yapdiklarinin bedelinide Rabbim sorsun o pisiriga.Herneyse bir hafta nafaka bağlandığını oğrendim 700 TL arkadaşım vardı yanımda avukat aradığında oda beddua ede ede vericekler bide o adı insanlarin parası bence alma onursuzluk gibi geliyo bana dedi..Bende Allah bilyo ya hic elim varmiyo o paraya avukatın parasını vericem cunku maddi olarak bitigim avukatı da zaten ne şartlarda tuttum bı ben bı Allah bilir..Kendimde ne kadar zor durumda olsamda tenezzul etmek icimden gelmiyo bı yandan bana bunları yaptılar desemde sonucta o adı insanların parası diyorum al git bı ihtiyacı olana ver diyorum sonra kendime sen kendin acınacak haldesin diyorum kafayı yedim kısaca kendimi ikna edemiyorum ama ise de girebilirim artık hem biseyleri atlattım hem babamlar falanda evde mahvoldugumu goruyorlar.Avukatta en cok onların canını nafaka acıtır diyo bı an acısın canları diyorum sonra ben kimim ki Rabbim sorar hesabını diyorum..Napmam gerekiyo cok kararsızım lutfen bana yardımcı olun.Hakkinizi helal edin lutfen buraya kadar okudunuz..