Herkese merhaba,

Cocukluk sevgilimle yıllar sonra birbirimizi tekrar bulduk, ve muthiş bir heyecan ve istekle evlilik yolunda adımlar atıyorduk. Ancak universite mezunu olduğum icin sevgilim surekli gecmişimizi sorguluyordu. Hakkı vardır sormak istediklerini cevapladım lakin ondan saklamak zorunda kaldığım onemli ve ozel bir konu vardı. Beni hep, hata yapmayan, duzgun, giyinmesini bilen vs gibi konularla sevdiği icin ona bu yanlışımı anlatmakta her defasında erteledim. Bana bir yanlışım olup olmadığı konusunda sorular da sordu ama ben olmadığını onu yapabilek birisi olmadığımı soylerdim. Gunler gecti ve benim hatamı oğrendi. Beni hergun guzel surprizlerle şaşırtan seven kıskanan dikkat eden sevgilim yerine beni tehdit eden aşağılayan laf sokan bir sevgili geldi beni annesine babasına anlattı. Ben herşeye rağmen onu seviyor ve bana guvenmesi icin istediği herşeyi yapıyorum. İlişkimiz cok kotu durumda bu konuyu annem de biliyor mecbur kızının arkasında duruyor ama yaptığı hareketlerden sonra segilime de artık guvenmiyor. Ne yapmam konusunda fikirleriniz benim icin cok onemli. Guvenini nasıl kazanabilirim. Psikolojisi cok bozuldu ve eskisi gibi goremiyor, onu da anlıyorum ama hatamdan kendim sorumlu olacağımı duşunmuştum.