Merhaba, universite 3. Sınıf oğrencisiyim. Kendi halinde dersleriyle ilgilenen asosyal bir insanım kalabalığı sevmem cok konuşmayıda sevmem. Bir cocuk var bizim sınıfta aynı sınıftaki birkac arkadaşıma yazmış aynı şekilde banada yazdı benimle cıkar mısın diye. Ben daha onceleri bu cocuğu terbiyeli ve oturaklı biri olarak goruyordum bunu oğrenince o kadar kotu oldum ki kendimi aptal yerine konulmuş hissettim normalde ilişkileri tasvip etmeyen birisiyim bana gore değil ancak bu durum beni o kadar sinirlendirdiki cocuğa ağzıma geleni saydırmıştım. Şimdi 3 sene oldu cocuk yaptıklarından o kadar pişman olduki surekli benden hakkımı helal etmemi istedi izlediğim kadarıyla kendisini olumlu yonde değiştiriyordu ve olgunlaşmış sanki sus pus normalde sakin bir yapım var ancak kinci bir insanımda onu bu şekilde benden af dilemesi sonrasında vicdan azabı cekmesi ve ustune olgun hareketleri gelince acaba cok mu ustune gidiyorum dedim arkadaşlarım cok ustune gittiğimi soyluyor ama elimde değil işte ister istemez benden tam 2 yıl sonra af diledi ama sorun şu ki sadece benden diğerlerinden değil.

Bunun nedenini sordum bana sen diğerlerinden farklıydın dedi bazende denk geldiğimizde konu istem dışı acılınca ben seni haketmedim hak etmiyorum dedi ben sınıfa girince cok kasılıyor o zevzek gitmiş yerine olgun biri gelmiş ben niye sadece benden ozur diliyorsunda diğer kızlardan dilemiyorsun dedim bana sen diğerlerinden farklıydın diyor ben seni haketmedim hak etmiyorum diyor oyle deyince icim cok acıdı acıdım yani bu cocuk benimle ne yapmaya calışıyor