Kızlar yaklaşık 2 senedir evliyim. Cocuğum yok. Benim derdim 2 senedir parasal konular lutfen okuyun fikirlerinizi soyleyın cokmu bencilim. Ben kv ile altlı ustlu oturuyorum. Kayınpederim ve kaynımda var. Gorumce elti yok tek gelinim kaynım bekar. Eşim biraz yuksek maas alıyor diye butun sorumluluklar eşimin ustunde. Mesela iki dairenin faturalarını eşim oduyor, iki dairenin market alışverişini eşim yapıyor, bir yerlere borcları olsa eşim oduyor, duğun vs bşy olsa hediye icin eşim para veriyor haliyle bize para kalmıyor zaten market alışverişi ve faturalar iki dairenin olunca para bitiyor. Kayınpederimden bişy beklemiyorum yaşlı başlı adam oğlu tabiki para verecek ama kaynım hic el atmıyor. Bekar fatura yok alışveriş yok borcum var diyo cıkıyo işin işinden. Eşimde annesi babası diye haliyle acıyo veriyo. Ama inanın iki senedir eşimle birlikte bi gezmek olsun hadi canımız sıkıldı bi yerlere gidelim demek olsun yok 2 senedir ustume basıma kıyafet aldıgım yok kızken aldıgım şeylerleyim ic camaşırı zor alıyorum parasızlıktan değil paranın hepsini kvlere harcadığı icin cunku para kalmıyor. Ay sonu gelmeden cebinde para kalmıyor. Zaten faturaları odemekle yarcımcı olmuyor mu neden alışveriş vs eşim yapıyor? Cokmu bencilim bilmiyorum bu hallerime de şukur ama arayıp eve şu lazım demeye cekiniyorum para yok diye. Sizler ne dusunuyosunuz