Esimle en buyuk derdimiz , dışardan sessiz sakin efendi durup evin icinde kan kusturmasi. Ben bu evi terk edip gidersem ailem cevrem herkes tek suclu beni bilir. Cunku cok ince hesap yapan , konuşkan ve başkalarının gozunde uyanık gozuken bir yapım vardır. Neyse esime cok kotu bir insan diyemem. Fakat evli olduğunun farkında değil , ailesine de cok duşkun değil , bazı konularda beni haklı bulurken ailesini dinlediği zaman tek kalemde beni silebilecek karakterde. Ve tam da bu durumda ? Parasını sakınır? En ufak bir hatamı bulup ustume gelir? En onemlisi bı erkek namusuna cok değer verir, benim eşim bu durumda gecenin bir vakti dışarda kalıtım esimi arayıp gel beni burdan al desem kendin gel der. Kısaca eşim benden soğuduğu zaman beni hice sayıyor. 3yil boyunca cok sorun yaşadık eşim boş vaktini kahvehanede değerlendirir, akşamları başka bir odaya gecip eline tel alır oyun oynar, sohbeti muhabbeti yok. Beni hic bir zaman sahiplenmek arkamda durmaz. Tamda bu konulardan yıllarca kavgami derseniz konuşmamı derseniz herşeyi denedim. Eşimde ben ona karistigim icin ara ara bu şekilde benden soğuyor. Sanki ben evde yokmuşum gibi davranıyor , vede ben bu durumu aileme anlatsam hemen beni kotuler boyle huyları da var. Evliliğim zehir oldu. Onceden eşime bağlıyım bosanamam diyordum. Şuanda cok yıpranmış durumdayım. Ailem sahip ciksamda etraftan cok ailemin evinde 3gun durabilirim. Her fırsatta hakaret ve suclamaları olur. Ayrı ev şuanda asla olamaz yaşım kucuk ve sağlam duramam ortalık cok kotu malum. Şuanda kendimi eşimle sanki aynı evi paylaşan iki yabancı, ben sadece kendi ihtiyaclarimi karşılamak icin bu evdeyim, birazda olsa birikim yaparım. Şuan tamda kendimi bu duruma alıştırmaya calışıyorum. Bu evde sadece ihtiyaclarımı karşılamak icin varım ! En onemlisi bı ise girip calışıp ayaklarımın uzerinde durmak istiyorum. Paramı da biriktirip , ayrı eve cikicak olgunluğa ulaştığım zaman , eşime son tekmeyi de ben vurmak istiyorum.!

Bu arada şu son 1haftadir eşime karşı cok sabirliyim eşime.neden boyle davranıyorsun diye bağırıp cagirmiyorum ben de aynı şekilde muhattap olmuyorum onunla onceden bu yaptığı davranışlar karşısında (cok ozur dileyerek soyluyorum cinsellik konusunda nerdeyse hic yaklasmazdi) ama ben beni sevdiğini duşunerek ten onu affedip inatla bana bu şekilde davranmasını kabullenemiyordum eşim beni yok saydikca daha cok tartışma cikartiyordum. Buraya da cok konu actım sizlerinde dediği gibi 1haftadir aklım başıma geldi. Eşim beni sevmiyor. Eşim evli olduğunun farkında değil. Eşim bekar hayatı yaşamak istiyor. Eşim olgun bir insan degil. Hepsini kabullendim. Hayatımda ilk defa sessiz sakin duygularımı icimde yaşıyorum. Ve kabullenmeye calisicam artık.