Hanımlar oncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden cok muzdaribim. Hatta oyleki surekli ağlıyorum icimde bitmeyen bir kıskanclık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, guzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kac fotoğraf vardı. İki ay once farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Cok sinirlendim. Uzuldum.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye calışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim surekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın ozeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Cunku surekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır surekli soruyorum neden surekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin gormesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi sacma sapan şeyler soyledi. Dun gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video cekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak cicek bocek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya calışıyorsun gibi iğrenc itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gulum gibi şeyler soyluyor. Ya ben mi cok abartıyorum. Sosyal medya cok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya calışıyor. Sizce ne yapmalıyım?