Kızlar Bugun bi arkadaşımla buluşmak icin dışarıya cıktım . İsim bittikten sonra eşimi aradım eve geliyorum diye oda ben dışardayım asagida arkadaşlarla oturuyorum dedi . (Bizim evin asagisinda bufe var ordaki bufe sahibi Eşimin arkadaşı) bende anahtarım yok eve geliyorum ust yola gel anahtarı alayım ben eve gecicem dedim tamam dedi neyse buluştuk . Arabayla gotureyim seni yurume bidaha dedi .
Biner binmez icki kokusu aldım ama bisey demedim evin onunde inerken gel opucem dedim koklayarak optum ki ressmen alkol kokuyo ..
Simdi diceksiniz ne var bunda ..
Konularıma bakarsanız 2 senedir bebek bekliyoruz ve olmuyo işin tuhafı eşim benden daha cok istiyo bu bebeği namazlr kılıyo dualar ediyo .. bu hafta sperm testi vericekti bide !
Optum ve senden hic iyi kokular almadım dedim sacmalama dedi evet kokuyorsun dedim yemin etti hemen valla icmedim dedi . Gelme evime dedim indim arabadan eve cıktım pesimden geldi bak icmedim falan hala yalan soyluyo bende bağırdım cağırdım ya bari yalan soyleme sus artık dedim utanman yok mu hic ben nelerle uğraşıyorum bide sana bak dedim . Asilama olucam bide ocağın basında stresliyim zaten bu beyfendimde balık yiyo icki iciyo cok sinirlendim . Sonra akşam ozurler diledi , bende nasıl yemin ettin dedim utanmadın mi . İcimden tovbe dedim diyo salak ya .
Ben simdi onla uyumak istemiyorum ve gercekten cok taktım buna zor donem geciriyorum o yuzden mi abartıyorum

Normalde icen bi adamda degil o bufedeki adamla arkadaşlık kurduktan sonra bunu yaptı . Gerci insanın icinde olucak onunda bi sucu yok
Ne dersiniz kızlar uzatayimmi anlasın diye napim bilmiyorum