Merhabalar kk uyeleri hanımlar. Şu an 26 yaşındayım. 24gibi cok gec bir yaşta olgunlaştığımı duşunuyorum. Bunuda oyle soylemek istedim.

Bir dostum vardı. bununla hikayemizi anlatmak istiyorum. haklımıyım haksızmıyım kafam karışık. Lise bitti arkadaşım uniye gitti. ben tekrar hazırlandım. bunun sevgilisi vardı ama unide herkesten sakladı. cunku sevgilisini başka kızla mesajlarını gordu.soğudu askerde ondan başkasıyla olmaz diyerek ayrılmamış ama soğumuştu.
unide sınıfta beğendiği bi cocuk vardı. hatta bu cocuk birşey konuşmak istiyorum cıkışta seninle diyince heyecanlamıştı. cocukta tamamen birine supriz doğum gunu ayarlayalım demişti galiba. sonra buna uzulup ağlamıştı. aradan zaman gecti. bir zamanlar hoşlandığı cocuğu bana derdi ikiniz cok yakışırsınız aslında der der dururdu. dalgasına konuşur gecerdik. (bu cocukla tanışmadım bile anlatmamın sebebi kendi hoşlandığını bana itme cabası ama tabi o zaman bu durumun farkında değildim) o yıl boyunca bu muhabbet ara ara oldu.

uniyi onunla aynı şehirde kazandım. onunlaaynı yurda yazıldım. yurtta tabi herşey ulu orta.surekli dip dibe olan kankalardan değiliz. bu kankam eski sevgilisiyle hala ayrılmadı.kendi erkek kuzeniyle mesajlaşıyor. yurttaki arkadaşlarımda biliyor. kuzeni serseri capkın ickili biri. bunu da bana itme cabası var bi senle kuzenim guzel olur hemde akrabam olursun diye.yurttaki bi kac ortak arkadaşla yalnızdık. sen ona dostum diyosun da o kendi hoşlandığını sana itiyor hemde ne bicim biri cok istiyorsa kendi cıksın. guvenilcek dost değil bence o dediler. kotu niyeti yoktur dedim geciştirdim. bu gibi sebeplerden kendime gec olgunlaşmış diyorum.

bu eski dostumun bana bircok fedakarlığıda oldu onlarıda asla unutmuyorum. benimde hatalarım oldu o bute kaldı ben ona sormadan memlkete dondum bende kalmıştım aslında ama orda kalcak tahammulum yoktu. ablası doğum yaptı hediye aldım ama gitmeye cekinirken cocuk buyudu. ama beni buna itende oydu aslında.benimkiler kucuk hata gorunuyor bana. anlatcak cok detay var ama burası uzucak. onun sevdiği birşey pişirsem hemen ona gotururdum. merak ettiği birşey varsa pişirip cağırırdım. ama o benim merak ettiğim birşey bana hic getirmedi bile.

dostumun ingilizcesi cok iyiydi. son sınıfta benim tez var ingilizce makale verdi hoca cevrilcek. ona dedim kelimeleri ben bulayım da cevirirmisin diye para karşılığı neden olmasın dedi hem ciddi hem gulerek. sonra okuldan samimi bi arkadaşım vardı o bana birini buldu. yuzunu bile gormediğim insan parasız cevirdi. dostum olan şahsa bir daha lafını etmedim tabiki.

son hikayeye geciş yapıyorum.sevgilimle evlenmeye karar verdik. istemeye gelcekler annem babama dedi ve babam karşı cıktı. boyle olcağını biliyordum aslında ama tahmin etmekle yaşamak cok farklı.psikolojim berbat her an ağlıyorum. ilk gun dostuma dedim boyleboyle diye 2 saat var işe gitmeme gel goruşelim kafan dağılsın dedi. bi hazırlanmaya başladım sonra vazgectim. boşver cıkmayalım dedim. sonra kendim cıktım tek.bir saat snra dostum aradı nerdesin dedi dışardayım dedim tamam dedi kapattı. hayatımın en berbat 1 ayında bi nasılsın bile demedi. guya dost...1ay sonra ben yazdım o gun psikoloim berbattı kusura bakma diyekonuştuk barıştık oldu.benim yanımda olmak istemiş ona kırılmış. guya.
bu tribi atan kişi canı sıkkınken bana yurtta defol git başımdan diye başkalarının yanında bağırmış biri. canı sıkkın istemeden yapmıştır dedim ertesi gun gittim nasıl oldun diye sordum. salakmışım harbi ben ya.

sonra sozum oldu duğune 3 ay var.beni hic aramayan bir arkadaş duğunume gelmek istiyormuş. ucak yok otobusle gelmişken 1 hafta kalcakmış. 2 gun sonra eşimin memlketinde duğun var. dostum dediki" senin misafirinle ilgileneyim ben memleket duğunune gelmeyim" dedi 2 kere sensiz olmaz dedim ucuncusunde aynı şeyi diyince siz bilirsiniz dedim. 2hafta yazmadı yazmadım. yine kin tutmadım.

sen gercek dost olsan gelmek zorundasın o nasıl laf sen yanımda olmak zorundasın dermişim.dost olan her turlu yanın olurmuş.
dost bilmiş beni ama yanılmış.o mesajı gorunce koptu bende herşey aslında.madem dost olan her turlu yanında oluyordu en berbat ayımda neden sen yoktun. yine demedim bunu tabi barıştık bi şekil. duğunum oldu orayada geldi otobusle gelcem dedi ucakla birgun onceden gidip sevgilisiyle gezmiş. yani duğune geldi ama banamı yoksa sevgilisine mi geldi bilemedim.

sonra bir turlu eskisi gibi olamadım. 1 ay once o mesaj atmıştı. ama sonra ben aramadım etmedim. soğumakta haklımıyım haksızmıyım?

buraya kadar okudunuz uzunca hakkınızı helal edin. kimseye guvenip icimi dokemiyorum.