Dostlarım Size 2adet fıkra biri berbat biri cok manyak

Hasta, hayatında ilk kez ameliyat olacaktır. Buyuk bir merak
ve heyecanla, az sonra ameliyata gireceği mekanı incelerken,
cerrah iceri girer ve hazırlıklarını yapmaya başlar. Hasta,
doktora seslenir:
-"Efendim, ben ilk kez ameliyat oluyorum da, cok
heyecanlıyım..."
-"A oyle mi? Ben de cok heyecanlıyım. Bu benim de
ilk ameliyatım!(BU BERBAT OLANDI)
-------------------------------------------------
Delinin biri, bir minarenin ustune cıkar ve bağırmaya
başlar:
-"Ben kendimi buradan aşağı atacağım, cekiliiin!"
Bunun uzerine kalabalık toplanır ve deliyi iknaya
calışırlar:
-"Atma kendini, bak daha gencsin!"
Ancak bu tarz sozler deliyi etkilemez. Tam bu sırada,
oralardan gecmekte olan bir başka deli, cebindeki cakıyı
cıkarır ve yukardaki deliye bağırır:
-"Cabuk in, ben bu minareyi kesmeye geldim!"
Bunun uzerine ilk deli panik olur ve bağırır:
-"Dur, dur... Ben ineyim de oyle kes!"
(BU DA MANYAK Bİ FIKRAYDI)
Jim ile Mary
Jim ile Mary akıl hastanesinde iki hastadır. Bir gun hastanenin yuzme havuzunun etrafında dolaşırken Jim aniden suya atlayıp en dibe batar. Bunu goren Mary hemen ardından atlar ve dibe kadar yuzup Jim'i kurtarır. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranışı hastanede olay olur. Bunu duyan başhekim de Mary'nin artık iyileştiğini duşunup, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. İşlemler yapılır, belgeler cıkartılır, Başhekim ayni gun Mary'nin yanına gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kotu haberim var. İyi haberim, yaptığın kahramanca davranıştan oturu anladık ki akli dengen tamamen yerinde ve boylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kotu habere gelince, kurtardığın hasta, Jim, intihar etmiş. Az once odasının banyosunda kendisini asmış bulundu.
- Mary gayet sakin yanıt verir: “O intihar falan etmedi ki. Ben onu astım kurusun diye. “
Bombaaaa
Bir tımarhanede deliler ayaklanır ve binanın orta bahcesini işgal ederler. Hicbiride dağılmaz. Bunun uzerine doktorlar toplanarak yonetmeliği acarlar ve aynısını uygulamaya karar verirler. Yonetmeliye gore bir doktoru cırılcıplak soyar delilerin icine atarlar. Doktor iceri girince * BOMBAAA * diye bağırır. Bunu goren deliler doktoru tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Bunun uzerine doktorlar tekrar toplanır ve konuşurlar. Bu işte bir yanlışlık vardır. Delilerin hepsinin dağılması gerekmektedir. Yeniden denerler. Bir doktoru daha soyup iceri atarlar ve oda * BOMBAAA * diye bağırır. Deliler onu da tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Başhekim en sonunda bir de ben deniyeyim der ve soyunup delilerin arasına girer ve * BOMBAAA * diye bağırır. Bunun uzerine butun deliler kacışır ve binayı ve orta bahceyi terk ederler. Doktorlar merak eder ve biraz akıllı olanlarından toplayarak bu durumu sorarlar. Nicin siz ilk iki doktor girdiğinde binayı boşaltmadınız da son başhekim girdiğinde boşaltınız? derler. Delilerde "İlk giren iki bombanın fitili uzundu ama son giren bombanın fitili kısaydı zamanımız yoktu icerde patlamasın diye boyle yaptık" derler.
5şişe kola
Akıl hastanesinde bir gun bir hasta bakıcıyı yanına cağırır. "Bana cabuk 5 şişe kola getir" der. Hasta bakıcı buna kızar ve hastaya beş tokat atar ve "al işte kolalarını" der. Aradan zaman gectikten sonra yine aynı hasta, bakıcıyı yine cağırır. Bu sefer hasta bakıcıyı tokatlar."Bakıcı ne oluyor?" der. Hasta cevap verir. "Şişeleri getirdim abi".