merhaba oncelikle sizlerden ozur dilerim dertlerim ile sizi uzmek istemezdim ailem beni istemiyor cocukluğumdan beri evde en sevilmeyen itelenen cocuk bendim 25 yaşındayım ve hala benim ne yaptıysam onları mutlu edemiyorum okula giderken bu zaten okumaz cirkin sana kimse bakmaz herkes seninle dalga geciyor kilolusun yemek yeme abim ablam var onları her zaman en zeki en akıllı cocuklarıydı ablam biriyle evlenmek istedi sen guzelsin kocan cirkin işi yok alma dediler beni istemeye gelen herkese olur gozuyle bakan annem her şeyden beni doven evden kovan bi abim var 4 sene once bu baskilardan evlendim siddet gordum defalarca annemden fiziksel degil ama babam ve abimden esim cok pasif biri ailesi bana yapmadigini birakmadi kayinbabamdan bile dayak yedim esimin onunde cocuk hasta diye eşim kendi egolarından başka kimseyi duşunmeyen biri ben konyada yaşıyorum defalarca baba evine geldim ve koyuldum sığınacak bi kapım yoktu cunku eşim eve bakmayan cocuğuyla ilgisiz bizi bi eve atıyor hic bilmediğim bi şehirde kimsem yok yeri geldi yiyecek ekmeği bulamadım ve yine baba evindeyim beni ve kızımı istemediklerini o kadar belli ediyorlar ki cok caresizim kizim olmasa kendimi oldururum kurtulurum diyorum bazen ama onun yaşaması lazım onu kimseye muhtac etmeden seve seve buyutmek istiyorum bana yardım edin ne yapmalıyım cok zor durumdayım