Merhaba arkadaşlar oncelikle genelde arkadaş konusunda cok seciciyim hayatımda uc tane en değer verdiğim dost dediğim ve bir gun bile beni kırmamış arkadaşlarım var, bir de bu konusunu actığım sırf lise yıllarında zorbalık gorduğum icin koruyan bir arkadaşım var beni kendisinin o 3 tane değerli dost arkadaşlarımla alakası yok. Zorbalık gordum lisede cunku sesim cıkmıyordu sınıftakiler neler yapıyordu neler bir hocamız bile dayanamayıp sınıfı terk etti hep sessiz bi kızdım uğraşıldı benimle ve arkadaşımla. Hic suslenmezdim okula normal gelirdim. Giyinimime bile laf atılırdı. Sınıftakiler cunku file corap giyerdi. Her neyse bu arkadaşım hrp yanımda oldu korudu beni ama en kucuk şeylere de kuserdi ben hic bi zaman bi arkadşaımı kırmak istemem her zaman alttan alırım. Ornek bir kez bira hakkında konuşurken bile tartıştı benimle yazıklar olsun sana dedi! Sırf bir bira icin! cunku ben ona bira cok fazla icilirse gobek yapıyor diye biliyorum ben pek sevmiyorum dediğim icin. Neyse arkadaşlar bu arkadaşımla arada goruştum okul bittikten sonra kendisi bir suru erkekle takılırdı( hic bir zaman bunu onaylamadım kendisine de bildirdim). Ve en sonunda bana bir gun mesaj attı hamile kaldım diye. Ben de annemle yaşıyorum o ise annrsi ve babasıyla yaşamasına rağmen cok rahat. Neyse ben de gittim arkadaşımın yanına sabahtan ona destek olmak istedim kendimi onun yerine koydum fakat ben arkadaşıma da aynı zamanda kızdım bu erkeklerle takılma olayını ona her zaman soyledim arkadaşlar, kendisine en azından korunmasını bu olacak şeyin zavallı bebeğe olacağını soyledim , bir zevk uğruna bunların acısını hem sen hem de bebek cekiceksiniz yazık değil mi dedim. Ama olan olmuştu zaten. Kurtaja gittik ama 300 tl daha istediler , o gun de annem yanıma 100 tl koydu. Onun parası yetmedi cuzdanımı aldı ve tum paramı sormadan aldı ve kurtaja verdi. Sesim cıkmadı cunku arkadaşımın ihtiyacı vardı. Ben sana parayı vericem yarın dedi. Ama ben anneme ne soyleyecektim, yapacaktım? biz 3 kişi bir nafaka ile geciniyoruz ben okuyorum şu an calışcak vaktim yok maalesef 5 gun okulum var yani biz de ailecek zor durumdayız. Onun icin butun gun bankadan bankaya koşturdum cunku diğer paraları da arkadaşlarından da talep etti, zar zor parayı yettirdik kurtaj oldu. Kendisi tabi pişman hem nasıl kıydım diyor hem de bir daha korunmasız olmayacağım dedi. Ama ben sinirliydim ona kac kere dikkat et dememe rağmen hep kafasının dikine gidip tanımadığı adamlarla takılıyordu ustune sormadan paramı alması ve sonra bana dedikleri iyice soğuttu beni ondan. Sonra eve gelince annem 100 lirayı bir gunde nasıl yersin diye sordu sen harcamazsın ki bir gunde bu kadar fazla dedi. Ben de yemek yrdiğimi para ustunu de arkadaşım yanlışlıkla almış dedim. Annem kızdı tabi nasıl parana sahip cıkmıyorsun diye afkadaşın neden sana paranı cıkınca geri vermedi falan dedi. Ve bu sırada arkadaşıma yazdım lutfen parayı en yakın vakitte yatır biliyorum zor durumdasın fakat annem kızıyor ben de en az senin kadwr zor duruma duştum diye. Kendisi bana kustu param yok bilmemne (erkek ismi) bana para yollicak dedi sonra kufurler, yazıklar olsunlar .. oysa bana yarın en gec yatıracağım dedi. Annem bilir ben tutumluyumdur 1 gunde 100 tl harcamam cunku biz de zor durumdayız arkadaşım bunu bilirdi. Arkadaşlar anneme asla yalan soylemem ama sırf bu arkadaşım zor durumda diye yalan soyledim o kadar pişmanım ki. Sonra biz kustuk tabi. Arkadaşıma artık kendini toparlamasını bu ilişki olaylarını bıraımasını soyledim. O bana kufurler edince de engelledim ve sildim hayatımdan. Ta ki bi kac ay sonra uzuldum ona ,lisede o beni korumuştu birlikte tum acıları cekmiştik onu kotu durumda yarı yolda bırakmış gibi hissettim. Engelini kaldırdım aradım barıştık ilk başlarda iyidi normaldi aramız ama sonra o yazmamaya başladı ben iyi misin diye sorunca iyi der ya da goruldu atardı. 1 aydıe konuşmuyoruz. Ben artık yazmıyorum ona bu arada arkadaşlar benim arkadaşlarım da genelde sessiz sakin kendi hallerinde tipleridr bu arkadaşım cok farklı onlardan. Hem kultur hem de yaptıkları bakımından. Hic bi zaman erkek olaylarını onaylamadım ve hep yuzine vurdum. Ama biz iyi anlaşıyorduk anılarımız vardı diye duşundum, evet hata yaptım biliyorum. Ama artık soğudum kendisinden instagramımda sosyal hesaplarımda ekli kendisi. Hayatımda ilk defa boyle bir arkadaşım oldu evet silmem gerekirdi hayatımdan cunku ben ilk defa boyle şeyleri bu arkadaşımda gordum hayatımda boyle rahat ve kufur dolu ağızlı bi arkadaşım olmamıştı benim tarzım değil zaten ben boyle biri değilim arkadaşlar. Ama işte yaşanmışlıklarımız var az arkamı kollamadı dedim, tam destğee ihtiyacı varken engelledio diye duşundum ve barışmaya yeltendim sonra yazmamaya başladı. Cok pişmanım şimdi ona yazdığıma ve aradığıma. Ama takıyorum kafama nasıl bir insan boyle kotu olabilir diye. Arkadaşlar bundan sonra yazmamalıyım değil mi sizcede? Her diyeceğiniz değelri benim icin kusura bakmayın uzun oldu. Ama cok dolmuştum ben ilk defa boylr şeyler yaşadım bir arkadaş yuzunden.