iyi akşamlar. Konumu lutfen yargılamadan okuyun. Yapıcı yorum yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkur ederim.
ben iki yıla yakın bir suredir evliyim. Genelde rutin monoton devam eden bir evliliğimiz var. Eşimle şiddetli tartışmalarımız oldu sonra affettik ya da affettim gorundum kalbim kırılmıştı oysa. Hatta en son mutfakta yemek hazırlığı yaparken bana zıkkım ye dedi ben de cıktım gittim mutfaktan girdim odaya ağladım cıkmadım. Daha once annemin yanında bana laf soylemesi, evde yaşanan tartişmayı anneme soylemesi vs. Daha once de bir konu uzerinde tartışırken uzerime yurudu beni itti yere duştum yanı bana şiddet uyguladı
Hep hatamızın farkına varalım bir daha boyle olmasın dıye konuştuk sonra yıne birbirimizi kırdık. Sinirli ve fevri davranıyor.
Cinsel ilişki sırasında da gergin davranmıştı beni suclar gibi tavırlara girmişti. Bu sebepten iyi bir cinsel yaşantımız yok.
Benim bir sosyal medya hesabım var. oyle fotom fln da yok. Gecen gun paylaştığım bir sozden dolayı bir hesaptan msj geldi o konuyu konuşurken sanki yeni flort edenlerın mesajlaşmasına dondu konu. bikac sabahtır gunaydın yazıyor gun icinde yine havadan sudan muhabbetler. Eşimle doğru durust konuşmadan gecen gunler cok. Ve bana birinin boyle ilgi gostermesi şaşırtıcı bir bicimde hoşuma gitti bikac gun devam ettim.
Tabii ki vicdan azabı duyuyorum. Kapattım sonra hesabi daha da yazmadım.

Boşanmak geliyor aklıma. Sonra icim burkuluyor.Ne heyecanla kurulmuştu bu yuva. ne yapayım bilmıyorum