Merhaba, detayına girip girmemek noktasında kararsızım ama sanırım daha dogru yorum alabilmek icin kısaca bahsetmem gerekiyor.
8 aylık bir ilişki sonucu ayrıldık. İlişki uzak mesafe ilişkisiydi fakat sık goruşurduk. Ayrıldıktan sonra zaman icerisinde daha iyi anladım ki cok da sohbet edemediğimiz, surekli gizli saklı meselelerin olduğu bir ilişkiydi. Fakat karşı taraf ilişki icinde hic sorun soylemezdi yakınmazdı. Stabil davranışları bana da ilişkinin eksiklerini unutturuyordu sanırım.
Bitiş de kısaca şoyle oldu. Ben bir konuda hesap sorar gibi oldum, o da bir daha bana karışma takip etme vs diye cok sert cıktı. Sustum zaman verdim ertesi gun ben aradım yine aynı sertlikte konuştu. Boyle olmuyor yuzyuze konuşalım dedim olmaz dedi. Cozum icin bulduğum her teklifi reddetti. Bende ayrılalım dedim. Hemen kabul etti. Fakat sonra gercekten istemediğimi farkedip acıklamaya calıştım geri donuşu yok dedi. Zorlayınca seviyorum ama kırmızı cizgim bu benim dedi. Bu birkac gun icinde kabullenemeyip aradım birkac kez. Birinde cevap verdi yuzyuze goruşelim diye ısrar edince olur ama şu an değil dedi bir ay sonraki dogumgunune sozleştik.
Ben bir ay hic yazmadım, kendime odaklandım diyebilirim. Ona da fanatik olduğu takımın formasını tum futbolculara imzalatıp cok ozel bir hediye hazırladım

Şu an bu olayın da uzerinden 3 hafta gecti. Allah ’a şukur iyiyim artık seviyorum diyemiyorum. Uzgun olduğum zamanlar oluyor ama gececek biliyorum. Hediye olayı aklıma geliyor gonderdiğim icin pişman oluyorum cunku cok ozel bir hediye aşırı emek dolu.