Herkese merhaba. Benim icin onemli olan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. 3 yıllık bir ilişkim var. Bu sure boyunca cok zorlu yollardan gectik. Hem bizi ilgilendiren konularda hem ailelerimizi ayrı ayrı ilgilendiren konularda cok zor şeyler yaşadık. Şimdi neredeyse hepsi gecti sayılır cok şukur Fakat bizim icin yeni bir sinav başladı. Biz ilişkimiz başlarken en bastan evlilik niyetiyle konusmustuk. Beklentimiz okul bittiginde ailelere soyleyip o yil icerisinde evlenmekti. Fakat erkek arkadaşımın ailesi yaşadıkları problemler sonucu cok iyi değiller. Bir turlu evliliğimiz icin bir adım atmıyorlar. Aile ici problemlerle de ilgili konular var. İşin ucundan tutmuyorlar ozetle. Onlar oyle yaptığı icin erkek arkadaşımın ailesiyle arası bozuldu. Kendi sağlığı da bozuldu. Artık eskisi gibi biri değil. Daha kolay sinirlenen, daha kolay modu duşen birine donuştu. Eski halinden eser kalmadı. Bana karşı normalde anlayışlı sevecen biri. Guvenim tam, sevgisinden eminim. Ev işleri olsun bir cok konuda bana yardım edecek birisi. Fakat artık uzun suredir hep olumsuz olaylar konuşur olduk. Heyecanımız kalmadı sanki biz de tukendik. Her şey cozulse bile artık mutlu olamayacakmısim gibi geliyor. Sizce şimdilik bana mı oyle geliyor? Ailesi konusunda ne yapmak lazım? Zorla guzellik olmaz derler. Onlar olmayacaksa nasıl evleneceğiz? Ailemin bu konuyu gercekliğiyle bilse cok sıcak bakmayacaklarini bildiğim icin onlarla bir şey paylasamadim. Siz olsanız ne yapardınız?